میخوام از دانشگاه انصراف بدم نگید چرا و اینا مجبورم مدارکمم میخوام بهم میگه باید اینقدر پول بدی چکار کنم لطفا راهنماییم کنید تحت فشار هستم برای ثبت نام دانشگاه جدید مدارکم میخوام
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وام چیه وقتی شما از بیت المال داری مصرف میکنی یهو وسط درس بگی انصراف میدم میگن اوکی تا اینجا که خوند ...
میدونم .
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡
میپرسم آیا میتونی وام بگیری یا نه؟ کسی نیست بهت قرض بده ؟
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡