2777
2789

سر ps5 جدید دعواشون شد بعد داداشم به بابام گفت تو پولاتو خرج بچه های خواهرت میکنی تو که نمیخوای خرج کنی برا چی ۴ تا بچه آوردی ، بابام همچین زد زیر گوشش بچه افتاد زمین😭من  بردمش تو اتاقم سه ساعت عررررر زد به هق هق افتاد ، هرکاری کردم آروم شه بیشتر گریه میکرد میگفت غرورم خورد شد (آخه شوهر خواهرم و مادربزرگم خونمون بودن) الان انقد گریه کرد خوابش برد تو بغلم ، خیلییی وقت بود ندیده بودم گریه کنه💔

تب داره خیلی من چیکار کنم الان🥲مامان و بابام هیچ جاشون نیست این بچه حالش بده

کاربری دست سه تا خواهر خیلی صمیمی😍مهسا ۳۴ ساله متاهل و ماهرخ ۲۱ ساله مجرد و ماهک ۱۹ ساله مجرد❤️سه تاییمونم چشم و ابرو مشکی💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم

خدانکنه عزیزم 

گناه داره اصن نفسش بالا نمیاد😔

کاربری دست سه تا خواهر خیلی صمیمی😍مهسا ۳۴ ساله متاهل و ماهرخ ۲۱ ساله مجرد و ماهک ۱۹ ساله مجرد❤️سه تاییمونم چشم و ابرو مشکی💕

کار بابات ک زشت بوده کاش داداشتم توجمع خواسته شو بیان نکنه یا بی احترامی نکنه این حرفا و خواسته برا زمانیه کسی جز خانواده نیست.....ولی کار بابات زننده بود

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

کار بابات ک زشت بوده کاش داداشتم توجمع خواسته شو بیان نکنه یا بی احترامی نکنه این حرفا و خواسته برا ...

کار داداشم اشتباه بود ولی نه در حدی که اینجوری کتک بخوره

الان دوباره بیدار شد داره گریه میکنه حالش بد میشه اینجوری اصن آروم نمیگیره

بمیرم گناه بغلش کن 🥺

بغلش کردم💔🥺

سه ساعته تو بغلمه همش گریه میکنه میترسم یجیزیش بشه

بهش یه استامینوفن ۳۲۵ بده تبش بیاد پایین

هیچی نمیخوره شام هم نخورد 

میگه از گلوم پایین نمیره آب هم نمیخوره 

کار داداشم اشتباه بود ولی نه در حدی که اینجوری کتک بخورهالان دوباره بیدار شد داره گریه میکنه حالش بد ...

بمیرممم...آره عکس العمل بابات خیلی تند بود....شربت بروفن یا قرص استا بده بهش

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن