2777
2789
عنوان

دلم شوهر میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 66 پست
من رفیقی ندارم ۳۷ سالمه مجردم همسن مادرتموقتی چاره ای نداری ماتم نگیر دختر نازم

چرا مادر؟

ولی تنهایی کیف میده ب شرط پول دار باشی حسابی بری بگردی و...

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد دو سه سال زندگی کردن با شوهر هم،باز تکراری میشه برات نمی‌گم ازدواج بده یا به ازدواج فکر نکن ولی ...

نههع هی هیجان بدیم به هم تکراری نشههه🥹بازم خوبه یکی رو داری میدونی چی میگم؟با اینکه تکراری میشه یکی هست کنارته دوست داره و...

منم می خوام. کیه که نخواد؟؟

همه‌ی اینایی که گفتن نه و... یا خودشون ازدواج کردن یا می خوان ازدواج کنن ولی به روی خودشون نمیارن😂

البته دور از شوخی تا وقتی تکلیفت با زندگیت مشخص نشده وارد این داستانا نشو که تهش بد ضربه می خوری.

تصورات ما با زندگی واقعی خیلی فرقشه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

منم می خوام. کیه که نخواد؟؟همه‌ی اینایی که گفتن نه و... یا خودشون ازدواج کردن یا می خوان ازدواج کنن ...

دقیقا یجورایی😭😂

اره اینم هست واقعا 

نههع هی هیجان بدیم به هم تکراری نشههه🥹بازم خوبه یکی رو داری میدونی چی میگم؟با اینکه تکراری میشه یکی ...

متوجه ام،به یکی عشق و حس خوب بدی و متقابلاً ازش دریافت کنی

ان شاالله که ازدواج موفقی داشته باشی اما حتی در بهترین حالت دو طرف،اون هیجان و ... تا یه مدت زمانیه بعدش زندگی روزمره ست دوباره 

متوجه ام،به یکی عشق و حس خوب بدی و متقابلاً ازش دریافت کنیان شاالله که ازدواج موفقی داشته باشی اما ح ...

اره آخرش همه چی تکراری میشه