2777
2789
عنوان

خرید عقد

95 بازدید | 11 پست

من نمیدونم نامزدم جدی میگه اینارو یا نه 

ما رسم داریم خرج عقد کلا با عروسه، یعنی میکاپ و اینا با خود عروسه. لباس هم همینجور هر کسی لباسش با خودشه 

از نامزدم پرسیدم تو نباید کت شلپار بگیری گفت نه دارم یکی، بعدا برا عرپسی میگیرم. ولی هزینه لباس منو اصرار داشت بده تعارف زدم گفت نه حالا فرقی نداره شماره کارت بفرست. 

بعدخواستم بیعانه حلقه نامزدمو بپردازم زنگ زدم بهش گفتم اوکیه همین حلقه؟ میخوام بیعانه رو‌بدم. گفت آره میخپای شماره کارت بده من بریزم به حساب! حالا اینو دیگه نذاشتم

حتی موقع خرید ساعت هامون هم میخواست خودش کلا حساب کنه 

واقعا نمیدونن قضیه چیه؟ یا معذب میشن میخوان خودشون همه هزینه ها رو بدن؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به جای شما بودم این هزینه ها رو از بابام می گرفتم و اگه شوهرمم اصرار به پرداخت کردن داشت از اونم میگرفتم ولی پس اندازش میکردم

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
یه جور کلک زدن به نامزد نیست؟

نه بابا بعدا خودشم خوشحال میشه

من یادمه ۱۲ سال پیش که ازدواج کردم یه مقدار پول هر بار بهم داده بود چون بابام بهم پول میداد نیازی به اونا نداشتم باهاشون ۱ انگشتر خریدم ۱۰ گرم ۱ ملیون الان ببین چقدر شده

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم