2777
2789
عنوان

من هیچوقت دوست داشتنی نبودم 🙂

108 بازدید | 10 پست

ولی هیچوقت قلب آدما رو نشکستم هیچوقت کسی رو نزدم هیچوقت سر کسی عصبی نشدم هیچوقت جلو بقیه گریه نکردم هیچوقت نخاستم انرژی منفی به کسی بدم 

اما همچنان دوستانی زیادی نداشتم و ندارم همچنان وقتی برای آدما یه قدم برمیدارم نه تنها قدمی بر نمیدارن ازم دور میشن همچنان مهربونم همچنان یه ساختمون نمای زیبام که از بیرون همچی خوبه ولی وقتی میفهمی چقدر داغونم که یه سر درونم نگاه کنی شاید آدم بدهای قصه ها اونقدر بد نبودن شاید اونا درد کشیده بودن شاید آدما اونارو از خوب بودن پشیمون کرده بودن شایدم این آدمان که عاشق آدمای بدن عاشق کسایی هستن که بیشتر بهشون توجه نمیکنن بیشتر بهشون بد میکنن اگر آدم بدی وجود نداشت قهرمانی هم وجود نداشت شاید اونقدر بد نبودن بد شدن چون قصه از زبون قهرمان تعریف شده 

من تمام رفتارای که با بقیه نداشتم با پدرم داشتم 

غر زدم سرش عصبانی شدم گریه کردم گاهی دل همو شکستیم اما اون بارم دوستم داره این یعنی عشق واقعی 

پدر و فرزند اون جای خالی چندساله مادرمو برام جبران کرد اون قهرمان واقعی منه چون تو قصه اون من آدم بده نیستم بنظرم هر عشقی جز والد و فرزند دروغه چون اگر عشق بود که سر بهونه های الکی به طلاق ختم نمیشد 

میبینی ما هرکاری هم کنیم بازم تنها کسایی که دوستم دارن والدینمونن میدونم بحث از جای به جای دیگه کشیده شد میخام بگم هرکسی لایق توجه شما نیست برای آدمای اونطوری باید توجهتو ازشون بگیری اونا تشنه توجه توعن وقتی بهشون توجه نمیکنی تنها کسای که لایقشن پدرو مادره که تورو همچوره پذیرفتن و دوستت دارن🙂

و همزمان تو مظلوم ترین و بادرک ترینی 

معمولا افرادی مثل شما تو دلداری دادن بقیه حرفه ای تر عمل میکنن چون حرفایی رو میزنن که دوست داشتن ای کاش ینفر بود که بهشون میزد 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

و همزمان تو مظلوم ترین و بادرک ترینی معمولا افرادی مثل شما تو دلداری دادن بقیه حرفه ای تر عمل میکنن ...

بادرک بودن خوبه ولی هر چیزی یه تاوانی داره برای بادرک بودن

با خیلی کشید فرصت نشده کسیو دلداری بدم اما تو مجازی گاهی سعیمو میکنم من واقعن دوست ندارم تو ۱۵ سالگی فکرم اینطوری باشه اما انتخاب نکردم مجبور بودم اما هیچوقت کسی منو دلداری نداد:) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بادرک بودن خوبه ولی هر چیزی یه تاوانی داره برای بادرک بودنبا خیلی کشید فرصت نشده کسیو دلداری بدم اما ...

واو واقعا تعجب کردم انگشت شمار پیدا میشه تو این سن همچین درکی داشته باشن 

چه رشته ای میخوای بری؟

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

واو واقعا تعجب کردم انگشت شمار پیدا میشه تو این سن همچین درکی داشته باشن چه رشته ای میخوای بری؟

بخاطر ریاضی که افتادم هنوز هدایت تحصیلیمو 

ندادن اما ریاضی رو پاس کردم اگه خدا بخاد میخام برم انسانی 

برای حقوق هنوز بین و حقوق کیفری و بین‌المللی انتخاب نکردم وقت هست هنوز اما سعی میکنم زبان رو شروع کنم از الان قبل از بیست سالگی مدرک آیتلس رو بگیرم شاید نیاز شه

بخاطر ریاضی که افتادم هنوز هدایت تحصیلیمو ندادن اما ریاضی رو پاس کردم اگه خدا بخاد میخام برم انسانی ...

میشه درخواستمو قبول کنی لطفا

منم همینطوری هستم. ولی من به پدرم هم همیشه احترام گذاشتم و از خواسته هام می‌گذشتم که احساس شرمندگی نکنه همیشه تو خرید دست می داشتم رو ارزون ترین جنس و وسیله....همیشه مظلوم بودم و ساده و خیلی جاها فریب دیگران اذیتم کرده ولی بازم معتقدم که اینجوری خوشحال ترم و پشیمون نیستم....

منم همینطوری هستم. ولی من به پدرم هم همیشه احترام گذاشتم و از خواسته هام می‌گذشتم که احساس شرمندگی ن ...

میدونی من ۱۵ سالمه شاید بخاطر اطرافیانم یا چیزای که میبینم زود تر تحت تاثیر قرار میگیرم بعضی چیزا رو میخام مثل گوشی... اما همیشه محافظ آبرو پدرم بودم حتی یکبارم با یه پسر دوست معمولی هم نبودم با دخترای بد نمیگردم اگر دختری هم باشه خوب نباشه پدرم خبر داره  و میدونه من تحت تاثیر این چیزا قرار نمیگیرم