2777
2789
عنوان

بغض کردم که امروز روز داروسازه

132 بازدید | 7 پست

نمیدونم امروز بود یا دیروز

آرزوی دوران دبیرستان من ،انقد تیزهوشان وامتیاز وزرنگ بودم شمر ولی باید بیام روستا با تمام انتظارات تهشم نتونم ماشین بخرم وهمه بگن ازدواج کن 

پسرداییمم گفت ماشالله پزشکی یا دندون قبول میشه،براش خوشحالم ولی ته دلم حسرت میخورم چرا نزاشتن بمونم پشت کنکور

معلمی اگه شغل دوم نداشته باشی باید ازدواج کنی وعقب میفتی

خوشبحال دوستام که دارو قبول شدن 

حالام بفکرشم ارشد زبان بگیرم 

ولی شغل پردرآمد وارامشو به ازدواج ترجیح میدم

درک میکنم.....

ولی معلمی هم بخدا کم نیس

کشور مون الان خیلییی خیلی بیشتر به آدمهای باهوش و نخبه به عنوان معلم احتیاج داره

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

🥺🥺🥺🥺

منم هدفم داروسازیه‌

امسال می رم یازدهم‌

یعنی می شه چند سال دیگه امروز روز من باشه‌؟‌🥲

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلمی توی این کشور خوبه بخدا من دلم خوش بود پزشکی برم الان شهریه رو کردن۱۶۰ تومن کی میتونه بره؟کاش همون فرهنگیان میزدم 

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

معلمی توی این کشور خوبه بخدا من دلم خوش بود پزشکی برم الان شهریه رو کردن۱۶۰ تومن کی میتونه بره؟کاش ه ...

واسه اونی که مجبوره و زرنگ نیست وتیزهوشان نبوده وپولداره خوبه

ابتدایی که خیلی سخته 

شکر ولی بانک بهتره

واسه اونی که مجبوره و زرنگ نیست وتیزهوشان نبوده وپولداره خوبهابتدایی که خیلی سخته شکر ولی بانک بهتره

عزیزم هیچ ربطی به تیزهوشان بودن نداره سال کنکور همه چی متفاوته من خودم نمونه بودم تهش اول رفتم پرستاری دوستم که دولتی بود سال اول پزشکی آورد همه چی برمیگرده به تلاش تایم کنکور...بله بانک واقعا از دبیری بهتره 

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱