2777
2789
عنوان

تورو خدا یکی برام توضیح بده چرا همه لبوبو دوست دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 35 پست

چون خوشگله من دوستش دارم 😅😅😅تا حالا باسی واندی سال سن اینقدر یک عروسک. و دوست نداشتم،

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میفهمم چشم هم چشمی چه بلایی سر مردم میاره فقط همین عروسک زشته و ببین واسه اینکه از بقیه عقب نمونن میرن میخرم😐

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
الان میفهمم چشم هم چشمی چه بلایی سر مردم میاره فقط همین عروسک زشته و ببین واسه اینکه از بقیه عقب نمو ...

اره متاسفانه من ک نمیفهمم چیهههه اخه چرا دوستش دارن واوی

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

این عروسکهای مامان دوز قدیمی که مال دهه ۶۰ و ۸۰ بود با اینکه صورت قشنگی داشتن تو همین مجازی آنقدر مسخره می‌شدن که بچگی ما با چی گذشت الانی ها چی دارن

حالا این هیولای زشت  ترند شده 

باید هم تعجب کرد

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
اره متاسفانه من ک نمیفهمم چیهههه اخه چرا دوستش دارن واوی

همین عمل های مزخرف جورواجور لباس های تیکه پاره شده دغدغه مردم که یه چی پیدا کنن بکنن تو چشم و چال هم

بخدا منم بچه دارم یبار نگفتن چیه بچه دردی میخوره اسمشم نمیارن

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

فقط جوگیرن همین 

امروز یه کلیپ میدیدم که تبلیغ یه عروسک خوشگل و کرد که وقتی میندازیش هوا میخنده وقتی میزنی بهش گریه میکنه و وقتی تکونش میدی می‌خوابه 

خب این عروسک ارزش داره نه اون موجود که 

حالا اگه ترند نبود هیچ کس حسابش نمیکرد

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

ترسناک نیست ولی خوشمم نمیاد 

خواهر زاده و برادرزاده هام یه مدت گیر داده بودن کرومی

حالا شده لبوبو 

یکی یه دونه هم به خودشون آویزون کردن 

اصلا یه وضعی🥴

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)