2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ارقام از چه منبعی میگی؟

از روی چارت 

شش ماه پیش گفتن انس جهانی طلا تا اخر ۲۰۲۵ به ۴۴۰۰ دلار میرسه طلای تو ایران بر اساس قیمت جهانی و دلار بالا میره 

من نمیتونم واضح اینجا توضیح بدم تعلیق میشم فعال نمیشه

حالا نمی دونم دلیلت چیه ولی دفعه پیشهم گفتن جنگ نمیشه جنگ شد بازهم جنگ میشه  ماشه هم فعال میشه قیمت ها بالا تو ایران میره که پایین نمیتد بیاد هم دو سه ملیون چنرد روز بعد دوباره میره بالا

۱۳که نمیشه ولی ۱۰رو نود درصد میرهدر هر صورت در کشوری زندگی نمیکنیم ک همچی ثابت باشه تورم راه خودشو ط ...

از رو چارت میگم 

قیمت جهانی طلا وحشتناک بالا میره فقط ربطی به مشکلات ایران نداره 

حالا نمی دونم دلیلت چیه ولی دفعه پیشهم گفتن جنگ نمیشه جنگ شد بازهم جنگ میشه ماشه هم فعال میشه قیمت ...

من بالاهم گفتم تورم رو داریم ارقام برای ما صبر نمیکنن راه خودشونو میرن 

ولی فعلا یه اصلاح قیمت داریم 

دفعه قبلم قرار بر جنگ نبود شب همه خوابیدن صبح پاشدیم گفتن زدن 

بعدش گفتن بعد عاشورا میزن!زدن؟!