2777
2789

من خیلی بهش اعتماد دارم یعنی ظاهرش اینو میگه

تا اینکه امشب من کنجکاو شدم رفتم تو پیجش عکس هایی که پست شده رو نگاه کردم و دخترایی که قبلا لایک کردن رو دیدم 

میدونستم قبل من قطعا داشته چون بچه سال نیست و۳۱ سالشه

بعد ما دو ساله باهمیم پارسال عقد کردیم و۱۳ روز دیگه عروسی مونه

هیچی خلاصه یه دختره رو دیدم پستای همسرم رو لایک کرده رفتم تو پیجش دیدم بازه و همسر منم پستای اون رو لایک کرده

امسال نه ها

ولی پنج ماه بود باهم بودیم  رفته لایک کرده 😐😑اون تاریخی که آشنا شدیم دیگه پستشو لایک نکرده بود تا تولد اون خانوم که میشد پنج ماه که ما باهم بودیم

ولی بعدش دیگه پستای دیگه رو لایک نکرده بود و مثل اینکه انفالو کرده

منم به همسرم پیام دادم البته خوابه گفتم خیلی بیشعوری عکس دختر نامحرم موقعی که با من بودی رو لایک کردی

الانم رفتم تو گالری م دیدم دقیقا دو سه روز قبل اون عکسه اومده منو دیده و باهم رفته بودیم بیرون آشنایی ما سنتی بود و دوست نبودیم ولی خانواده من مخالف بودن و دهن ما سرویس شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به لایک کردن میگی لاس زدن ؟😶

من وایب خاصی نگرفتم ولی خب پیش میاد آدما همو لایک کنن دیگه ،آنفالو هم کرده ،پیگیری نکن افراد قبلیو که لایک کرده ...

You're all the things I've got to remember

نیست و نابود بشه این اینستا و فضای مجازی که زندگیا رو داره می‌پاشونه 

یه لایک بوده بزرگش نکن نزار روتون تو روی هم باز بشه

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم