2777
2789
عنوان

شده برسین به جایی که تنها راهتون خ کشی باشه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 29 پست
برا هرکیم مهم باشه تا یه مدته فراموش میشی

اره

به اینم فکر میکردم

اینکه صندلی خالیم برای کسی مهم نیست

میدونی حتی اگه واقعا هم اینطور باشه

من به خواست خدا هنوز زنده ام، پس حق زندگی کردن دارم، هنوز برای جنگیدن داخل میدون هستم،

دورت بگردم من تو تنها نیستی بیا بغلم...یه روز به حال و فکرای الان میخندی و خدارو شکر میکنی کا خودکش ...

هیچوقت حالم خوب نمیشه..بزرگترین لطفی که کسی درحقم کنه اینه دعا کنه بمیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ الی ۶ ماه بود که دیگه دلم نمیخواست زنده باشم. هیچی خوشحالم نمیکرد. اما الان زنده ام و خیلی خیلی قوی تر از قبل شدم. 

دردی که تو رو نکشه قوی ترت میکنه

مطمئن باش خدا حواسش بهت هست وگرنه اصلا به فکر جهنم و عذابش نمیفتادی 

فقط زمان لازمه

هیچوقت حالم خوب نمیشه..بزرگترین لطفی که کسی درحقم کنه اینه دعا کنه بمیرم

میدونی

وقت بذار و برای مشکلت گریه کن

اروم میشی و ذهنت باز میشه

در خلوت خودت گریه کن، خدا هست و میبینه و میشنوه

۵ الی ۶ ماه بود که دیگه دلم نمیخواست زنده باشم. هیچی خوشحالم نمیکرد. اما الان زنده ام و خیلی خیلی قو ...

من خیلی دعا کردم.دعای بی نتیجه اعتقاد آدمو ضعیف میکنه و آدمو میکشه😔

میدونیوقت بذار و برای مشکلت گریه کناروم میشی و ذهنت باز میشهدر خلوت خودت گریه کن، خدا هست و میبینه و ...

نمیتونم گریه کنم.همه احساساتم از بین رفته

نه خوشحالم نه ناراحت..این بدترین تجربه زندگیه

دعا بی نتیجه نیست جونمدعا برا مصلحتت کن.برا عاقبت بخیریتدعا حتی اگه براورده نشه میشه ثواب

این یکی فرق داشت..خدا دید چقد میخوامش ازم گرفتش

واقعا دست خودم نیست وگرنه کنار میومدم

برای خدا کاری نداشت💔

من خیلی دعا کردم.دعای بی نتیجه اعتقاد آدمو ضعیف میکنه و آدمو میکشه😔

میدونی من چند سال دعا کردم و نشد؟

تازه اون ۶ ماهی که گفتم افسردگی وحشتناک گرفتم فراتر بود از خواستن و ندادن‌ اما بعد از اون ۶ ماه و از روزی که شکرگزاری رو شروع کردم(شکرگزاری واقعی) نقاط قوت زندگیم رو مدام برای خودم بزرگ میکردم و یک بار نشستم حساب کردم دیدم واقعا چقدر نعمت هایی که خدا داده بی شمارند.  واقعا دیدم انگار همه چیز واقعی داره تغییر میکنه. قبلنا هم شکرگزاری میکردم اما هیچ کدوم از ته دل نبود.  بعد یک بار همین جا شنیدم یکی گفت معذرت میخوام این که میتونیم بدون درد ادرار کنیم چه نعمت بزرگیه. متن دقیقش رو یادم نیست اما توی همین مایه ها بود. . قبول دارم سختی ها زیاده چالش ها هستند  حتی اگه حالت خوب نباشه این حرفای من رو میخونی اما تاثیری برای تو ندارند.اصلا شاید تا همین خط هم نخونده باشی. ولی شکرگزاری رو شروع کن.امیدوارم خیلی زود حالت خوب بشه.