یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خیلی دعا کردم.دعای بی نتیجه اعتقاد آدمو ضعیف میکنه و آدمو میکشه😔
میدونی من چند سال دعا کردم و نشد؟
تازه اون ۶ ماهی که گفتم افسردگی وحشتناک گرفتم فراتر بود از خواستن و ندادن اما بعد از اون ۶ ماه و از روزی که شکرگزاری رو شروع کردم(شکرگزاری واقعی) نقاط قوت زندگیم رو مدام برای خودم بزرگ میکردم و یک بار نشستم حساب کردم دیدم واقعا چقدر نعمت هایی که خدا داده بی شمارند. واقعا دیدم انگار همه چیز واقعی داره تغییر میکنه. قبلنا هم شکرگزاری میکردم اما هیچ کدوم از ته دل نبود. بعد یک بار همین جا شنیدم یکی گفت معذرت میخوام این که میتونیم بدون درد ادرار کنیم چه نعمت بزرگیه. متن دقیقش رو یادم نیست اما توی همین مایه ها بود. . قبول دارم سختی ها زیاده چالش ها هستند حتی اگه حالت خوب نباشه این حرفای من رو میخونی اما تاثیری برای تو ندارند.اصلا شاید تا همین خط هم نخونده باشی. ولی شکرگزاری رو شروع کن.امیدوارم خیلی زود حالت خوب بشه.