2777
2789

امروز بودم مطب برای اولین بار خود دکتر ماساژ داد.

خیلی دردم گرفت نفسم بند اومده بود داشت گریه ام

می‌گرفت.

به دکتر و منشیش گفتم میشه هر وقت میام شما برام

ماساژ بدید خودم نمیتونم گفتن درد عادی و باید انجام بدی و...

ولی خیلی برام سخته میترسم. از اینم میترسم ماساژ ندم خوب فرم نگیره، خط کانتور نیفته و از روبرو شیک نشه.

برای شما سخت نبود؟ چیکار میکردید؟

به منم گفتن ماساژ بدهراحت بود که، یکم ماساژ بدی دستت راه میوفتهالبته من تنبلی ام میکردم خیلی وقتا یا ...

تو از رو فیلم میدیدی انجام میدادی؟

دکتر من حتی فیلم ماساژ تو پیجش نداره 

امروز کسی هم همراهم نبود بگم فیلم بگیرن

بینیت الان خط کانتور داره؟ 

واسه من از نیم رخ خوبه ولی تمام رخ هنوز ورم 

دکتر گفت باید ماساژ بدی تا خوب بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من ماساژ نگفتن بهتره بری پیششون خودشون انجام بدن یهو اشتباه انجام میدی خراب میکنی بینیتو

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

به من ماساژ نگفتن بهتره بری پیششون خودشون انجام بدن یهو اشتباه انجام میدی خراب میکنی بینیتو

ببخشید بینیت چه مدلی بود؟

منم همینو میگم میترسم 

بعضی ها میگن خودمون انجام میدیم هر روز 

من حتی میخوام صورتمو بشورم برای درآوردن چسب خیلیییی آروم دست میزنم به بینی 

من خودم ماساژ میدادم

از رو فیلم دیدی؟ 

من تو ویدیوهای اینستا میبینم دکترها آروم فشار میدن

دکتر من واقعا محکم فشار داد بعد عکس گرفت گفت نگاه کن 

ماساژ میدی چقد جمع میشه 

اون لحظه دلم میخواست گریه کنم از درد 🤦

ببخشید بینیت چه مدلی بود؟منم همینو میگم میترسم بعضی ها میگن خودمون انجام میدیم هر روز من حتی میخوام ...

مال من استخونی قوز دار بود تیر ۴۰۲ عمل کردم طبیعی

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

از رو فیلم دیدی؟ من تو ویدیوهای اینستا میبینم دکترها آروم فشار میدندکتر من واقعا محکم فشار داد بعد ع ...

فیلم خودم و میدیم دختر عموم موقع ماشاژ ازم فیلم گرفته بود اینم بگم دکتر منم خیلی محکم فشار داد اشکم دراومد

فیلم خودم و میدیم دختر عموم موقع ماشاژ ازم فیلم گرفته بود اینم بگم دکتر منم خیلی محکم فشار داد اشکم ...

یه چیزی بپرسم؟

به نظرت این حس طبیعی که یه روزهایی بینی جدید مو خیلی دوست دارم یه روزهایی میگم می‌تونست بهتر از این باشه؟ 

یه حس عجیب و سردرگم و گیجی 

تو از رو فیلم میدیدی انجام میدادی؟دکتر من حتی فیلم ماساژ تو پیجش نداره امروز کسی هم همراهم نبود بگم ...

هر بینی بسته به نوع ورمش ماساژش فرق میکنه 

اصلا نگران نباش

میگم منم تنبلی کردم زیاد انجام ندادم ولی الان خط کانتور دارم 

ماساژ واسه اینکه ورم زودتر بره 

دفه دیگه برای تعویض چسب رفتی بگو دوباره ماساژ بدین همراهم فیلم بگیره 

یه چیزی بپرسم؟به نظرت این حس طبیعی که یه روزهایی بینی جدید مو خیلی دوست دارم یه روزهایی میگم می‌تونس ...

منم اینطوری بودم همیشه رو‌مخ مامانم بودم خیلیا میگفتم بد ولی الان خیلی بهتر شده

اینکه میگن بعد یکی دو سال ورم می‌خوابه و خوش فرم تر میشه درسته؟ مثلا الان نسبت به اوایل عملت خیلیییی ...

آره بابا