2777
2789

گوشیم مدلش پایینه همه جا تاریک زدم رو دوربین عقب یهو نور زد یه عکس ازم گرفت چقد زشت بودم صورتم یه ورش چاق چاق یه ور دیگش لاغر 

سیاه سیاه بودم تا حالا هیچوقت اینجوری به خودم نگاه نکردم 

دوربین بد همیشه میرینه به صورت ادم، توجه نکن

منم تو عکسای گوشی بینیم کج میشه

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

عههه بابا بیخیال همتون خوشگلین

بعدم معلومه تو فضای تاریک یهو فلش میزنی شبیه روح میشی

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصل تو تو آیینه ست

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

مگه دیدی منو ؟

آره همین پریروز سر بقالی کوچمون

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

خب پس الکی نگو همه خوشگلن

الکی نمیگم چون این نظر منه 

من هیچوقت هیچکسو از روی قیافه قضاوت نمیکنم و برام مهم نیس چه ریختی داره چیزی که به چشمم میاد شعور و شخصیته!

الکی نمیگم چون این نظر منه من هیچوقت هیچکسو از روی قیافه قضاوت نمیکنم و برام مهم نیس چه ریختی داره چ ...

لعنتی چه عکس سم زشتی بود 😂 کاش میدیدیش 

آخه تصورم از خودم یه چیز خیلییی خوشگلتر بود یهو اینو دیدم شکه شدم