2777
2789
عنوان

می‌خوام به شوهرم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 42 پست
ومنی یا من توامامروز رفتم دندانپزشکی گفتم منو باماشین ببر دعوام کرد ونبر رفت خونه مادرش .من تنها رفت ...

پارسال همین اتفاق برای خودم افتاد دیر کردم از دندانپزشکی اومدم می‌گفت زنگ بزن به منشی ببینم ابن دفعه کارت طول کشید زنگ بزن بگه چرا این دفعه طول کشید کار دندونت الاغ نمیدونست که این دندونم کارش زیاده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونه نفقه شمارو بده و نیاد خونه موافقه با این کاراکر موافقت کنه اگر ازدواج کنه یا خیانت و رابطه ب ...

نه مشکلی ندارم چون سیرم ازش هیچ کس باهاش زندگی نمیکنه میل جنسی بالا یی هم داره 

پارسال همین اتفاق برای خودم افتاد دیر کردم از دندانپزشکی اومدم می‌گفت زنگ بزن به منشی ببینم ابن دفعه ...

خدا خیرشون نده.توکل بر خدا کن

به خدا من از شما بدترم .هیچ وقت منو با اسم صدا نزد همیشه بهم میگه هی.پسرم پنجم دبستان ایقد خشن وعصبی شده.همه اثرات اخلاق نحص پدرشه

بهم توجه نمیکنه محبت نمیکنه ایثار و گذشت نداره کمک نمیکنه ارزش نمیده پیش خانواده ش باهام صحبت نمی‌کن ...

همدردیم همه اینایی که گفتی رو انگار داری درباره شوهرم میگی بخدا.

چه مرگشونه مردا

تربیت اشتباه .از ریشه مشکل دارن.نمونه بارز شوهرم منه.شوهر اسی

اره واقعا امشب کلی استرس به من وبوم وارد شد.

نمیدونی چه دعوای کردند شوهرم وخونوادش  درگیری شدید وحشتناک همه همسایه ها ریختن جداشون کردن😓