2777
2789
عنوان

می‌خوام به شوهرم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 42 پست
بچه هامو دوست داره پدر خوبیه ولی همسر خوب نیست کلافه شدم از دستش عین بچه ها فقط قهر می‌کنه سر هیچ و ...

نمیتونی درستش کنی ولی خب صدرصد خسته شدی از تلاش های یکطرفه

عزیزم بی محلی کن خودش جذب تو میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میفهمم چی میگی حال زندگی باهاش نداری ولی بچه داری

ان شاءالله خدا بهتون آرامش و محبت بده

من تو اینجور موارد توسل میکنم به حضرت زهرا برا اینکه گره محبت مارو باز کنه و جوابمو میده

وصل به یه مو
ازدواج گاها اینه همیشه گلستان نیست به خصوص حالا انتظارات یک جانبه نداشته باش سعی کنید باهم وضع رو در ...

عزیزم دیگه نمیتونم هزاران بار منو شکسته طوری شده که کلا بی تفاوت شدم بهش بود و نبودش فرقی نداره واسم منو کلا هیچ و نابود کرد

چیزی که از گفته های شما میشه فهمید این هست که هر دو همدیگه رو دوست دارید ولی از هم دلخورید... و دلخوری را با لجبازی و بی محلی به همدیگه نشون میدید.

باید یه کم بیشتر به خودتان فرصت و اهمیت بدید... با هم خاطرات خوب مشترک را دوره کنید

عزیزم دیگه نمیتونم هزاران بار منو شکسته طوری شده که کلا بی تفاوت شدم بهش بود و نبودش فرقی نداره واسم ...

شلید راهت درست نبوده به نظرم برو‌با یک مشاور خوب صحبت کن و‌راهکار بخواه 

بهم توجه نمیکنه محبت نمیکنه ایثار و گذشت نداره کمک نمیکنه ارزش نمیده پیش خانواده ش باهام صحبت نمی‌کن ...

ومنی یا من توام

امروز رفتم دندانپزشکی گفتم منو باماشین ببر دعوام کرد ونبر رفت خونه مادرش .من تنها رفتم وپولی هم بهم نداد که دکتر بهم گفت خانم این دندونا تو دهن شتر که می‌بود شترو از پا میمداخت

میفهمم چی میگی حال زندگی باهاش نداری ولی بچه داریان شاءالله خدا بهتون آرامش و محبت بدهمن تو اینجور م ...

بخدا دیگه محبتم نمی‌خوام دوست دارم نباشه و آروم به کارام برسم و بچه ها مو بزرگ کنم سیر شدم ازش بعد زایمان برام خاطرات بد ساخت بعد عروسی همچنین کلا خوردم