2777
2789
عنوان

می‌خوام به شوهرم بگم

548 بازدید | 42 پست

از اول مهرماه بره خونه باباش و نیاد خونه چون وقتی میبینمش تنم میلرزه بچه ها با آرامش برن مدرسه اعصاب منو خورد می‌کنه منم نمیتونم به بچه هام برسم بهم توجه نمیکنه هیچ وقت غمخوارم نیست منم نزدیکش نمیشم دیوونه شده روزها باهام حرف نمیزنه منم دیگه حرف نمی‌زنم باهاش

به جای این

به همسرت بگو درکتون کنه و بهتون استرس وارد نکنه 

شاید بلد نیست تو یادش بده

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلش چیه

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
نه دیگه دیر شده از این به بعد میخواد حالا یاد بگیره

هیهیچوقت‌دیر نیست ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست همخ چی با حرف زدن درست میشه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بهم توجه نمیکنه محبت نمیکنه ایثار و گذشت نداره کمک نمیکنه ارزش نمیده پیش خانواده ش باهام صحبت نمی‌کن ...

مشاورما برو حتما حتی اگ نمیاد

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
نه دیگه دیر شده از این به بعد میخواد حالا یاد بگیره

عزیزم خیلی دیر شده و . زمانی باید یاد ااان میفتادی که بچه نداشتی 

نه الان 

الان باید سعی کنیذ زندگب رو درست کنید 

خیلی رک و با لحنی دلنشین و صمیمی برو به همسرت بگو میخوام من از ابن به بعد برای بهتر شدن رابطمون تموم سعیم رو کنم از تو هم میخوام کنارم باشی و‌همرتهیم کنی تا زندگیم قشنگ بشه 

اینی که شما تو‌تاپیکت گفتی بچه ها هم بهش فکر نمیکنن 

اره میدونم گلم ولی وقتی با هم سازش ندارین و میخوای بگی بره اول مهر پس جدا بشینولی جدا شدن هم سخته و ...

بچه هامو دوست داره پدر خوبیه ولی همسر خوب نیست کلافه شدم از دستش عین بچه ها فقط قهر می‌کنه سر هیچ و پوچ

خستم کرده بیمارم کرده درست شدنی نیست اصلاً به خاطر بچه هام موندم

ازدواج گاها اینه همیشه گلستان نیست به خصوص حالا 

انتظارات یک جانبه نداشته باش 

سعی کنید باهم وضع رو درست کنید بروپیشش احساساتو بیان کم و بعدم بگو‌دوسش داری ببوسش و بخپاه همراهیت کنه