2777
2789
الان یکی تاپیک زده بود کمک کنید بچه بیارین داریم تموم میشیم حیفه😐

خلیفه چی

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

کاربرای این سایت معمولا پیش پیش برای اتفاق نیفتاده سوگواری میکنن

دنیای واقعی نرماله همه چی اگر گرونی رو فاکتور بگیریم

نی نی سایت میای انگار زیر موشک تو پناهگاهی

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست عزیز دیگ جو الکی ندین داریم از مکانیسم ماشه حرف میزنیم بخدا حرفایی مینزین ادم شاخ درمیاره هروز ...

من برا چی باید الکی بگم بخدا راست میگم بیرون بودم دبدم خوب چیکار کنم 

کاربرای این سایت معمولا پیش پیش برای اتفاق نیفتاده سوگواری میکنندنیای واقعی نرماله همه چی اگر گرونی ...

😂😂 خندم گرفت راس میگیا 

چیکارکنم دیدم همه مثل من عزا گرفتن گفتم منم تاپیک بزنم دلشورم کمشه

ایران مارو نمیتونن از بین ببرن ما ملت امام حسینیم ‌‌‌..ما پشتیبانمون امام زمان هست.......ایران ما میخواد ظهور پسر نرجس خاتون رو جشن بگیره ...ماازبین نمیریم ...همه مون یک دل پشت کشورمون هستیم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

من برا چی باید الکی بگم بخدا راست میگم بیرون بودم دبدم خوب چیکار کنم

خب شاید اتفاقی افتاده برای اونجا دلیل نمیشه اینجا بگی ممکنه زن حامله ببینه برا بچش بده تا دوماه دیگم جنگ‌نمیشه ولی این شرایطی ک داریم با اینهمه استرسو گرونیای شدید ک قراره بدتر بشه از وضعیت جنگیم بدتره کاش تموم بشه این وزا

ایران مارو نمیتونن از بین ببرن ما ملت امام حسینیم ‌‌‌..ما پشتیبانمون امام زمان هست.......ایران ما می ...

انشالله عزیزم 

هممون کشورمون رو دوست داریم یه سری مشکلات باعث میشن ما رو دور کنن ...

حالا من تو این شرایط میهدام بچه بیارم دیگه چیکار کنم سنم داره میره بالا

ببین قشنگ فکر کن و همه چیو بسنج بعد اگه اوکی بودی بیار

من اگه برگردم عقب هیچوقت هیچوقت بچه نمیارم 

نه اینکه نخوامااا نه فقط بخاطر این شرایط که هر روز رو به بدتر شدن میره

بخدا طرف بچه هام نگاه میکنم دلم کباب میشه میگم اخه اونا چه گناهی کردن 🥺 کاش سنجیده اینکارو میکردم کاااش یکی بود بهم میگفت نیار تو این کشور و تو این وضعیت تا بچه بی گناهتو عذاب ندی

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭
کیبورد بی شعورم نوشت 😂حیفه نوشتم شد خلیفه😐

اها😂😂😂راحت باش برا من بدتراشم مینویسه 😆😆حالا جدی جدی منم ی بچه بیارم پس😁

ایران مارو نمیتونن از بین ببرن ما ملت امام حسینیم ‌‌‌..ما پشتیبانمون امام زمان هست.......ایران ما می ...

اونا نمیتونن ایران مارو از بین ببرن ولی اخوندا با کاراشون خوب میتونن هرچی بدبختی میکشیم زیر سر ایناس با مذاکراتشون با دخالت های بیجاشون تو کشورا روزی شیش ساعت برقو میبرن ابم بهش اضافه کردن بعد انتظار دارن مردم پشتشون باشن چیزی از مردم گذاشتن...