2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اوارگی مثل غزه

مگ الکیه ایران ب این وسعت ..غزه ب اندازه ی شهر کوچک تو ایرانه....

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

ج نشه بدبختشیم خدا میترسم بخدا😭

نترس دلتو محکم کن همون غزه رو ببین چه محکم ان حتی بچه هاشون امید دارن 

ما هیچ وقت مثل اونا نمیشیم هیچ وقت 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ما بیرون بودبم پمپ بنزین ها شلوغ بود من سریع اومدم نی نی سایت ببینم چخبره

دوست عزیز دیگ جو الکی ندین داریم از مکانیسم ماشه حرف میزنیم بخدا حرفایی مینزین ادم شاخ درمیاره هروز تاپیک میزنین پمپ بنزین فلان شد جنگنده فلان شد چیزی نصیبتون میشه ب مردم استرس الکی میدین؟؟؟

الان یکی تاپیک زده بود کمک کنید بچه بیارین داریم تموم میشیم حیفه😐

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید