2777
2789

حسش خیلی عمیقه قلبتو آب میکنه یکی که پناهش تویی تو این دنیا 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه عروسک؟ یه حس شیرین و پر از دلهره که هر لحظه نگرانی اتفاقی واسه بچت بیفته ...مسولیت خیلی خیلی سنگین ..

اما خیلی شیرین ...عوض ‌کردنش هم برات دلپذیره ...کسی که از جونت هم برات عزیزتره و با هر بار دیدنش  و لمس کردنش قند دلت آب میشه

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
بقل کردمش کیف میده ؟

خیلی خیلی 

به خواهرم میگفتم بزرگ بشه دلم تنگ میشه بلد نبود شیر بخوره وای خداا الان گریه ام میگیره 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

فقط برای مردم باشه ببینیش قشنگه ‌..وگرنه جیغ جیغای شبانه و شستن مدام خراب کاریاش سختهه واقعا بنظرم😁 ...

جدی دوستش داری پشیمون نیستی

من فوبیا دارم که انقدر فوکوس کردم روی این موضوع

مثلا بغل کردنش باحاله بوش

خدا ببخشه بهت عزیزم رابطه ی شما رو با شوهرت کم نکرد

فقط شبا جدا میخوابیم اونم اولش نه ها شب بلند میشه میره حال بقیه چیرا نه همه چیز خوبه الحمدالله