2777
2789
علت نداشتن خواستگار و چیکارکنم

خواستگار نداشتن بیشتر به محیط و دیده شدن برمی‌گرده، نه اینکه مشکلی تو خودت باشه.

خودتو بیشتر تو جمع‌ها و موقعیتای جدید نشون بده.باز و سرزنده باش تا طرف مقابل راحت‌تر جرات کنه نزدیک شه.یه کم از سخت‌گیریا کم کن، روی چیزای اصلی تمرکز کن.اعتماد به نفس داشته باش، جذابیت از درون میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطف میکنید راه درمان تشعشعات فکری بعداز رابطه ناموفق خیلی طولانی مدت رو نسخه کنید برام ؟ نهایت مرسی

بله دوست عزیز

وقتی رابطه طولانی بهم می‌خوره، مغز عادت کرده مدام به اون آدم فکر کنه؛ واسه همین یه‌جور تشعشع فکری راه می‌افته. قطع شدنش مثل ترک یه عادت یا حتی ترک یه جور اعتیاده اول شما باید قطع محرک کنید یعنی هررر شماره یا عکسی ارشون داری پاک کنی شدت افکارتون کم کم میاد پایین یا تخلیه ی ذهنی مثل اینکه یه برگه داشته باشی و رو کاغذ بنویسی مغز حس میکنه یه چرخه بسته شده 

چیزای اصلی مثل چی

مثل شخصیت و اخلاق  آدمی باشه که باهاش احساس امنیت و آرامش کنی، اهل احترام و تعهد.هم‌جهتی فکری و ارزشی  یعنی تو مسائل مهم مثل خانواده، سبک زندگی، اعتقادات یا اهداف کلی خیلی دور از هم نباشین.

• مسئولیت‌پذیری و ثبات  طرف بتونه رو پای خودش بایسته، مسئولیت زندگی مشترک رو بپذیره جذب و کشش متقابل  بالاخره باید دوستش داشته باشی و یه جوری دلت بخواد کنارش باشی

بله دوست عزیزوقتی رابطه طولانی بهم می‌خوره، مغز عادت کرده مدام به اون آدم فکر کنه؛ واسه همین یه‌جور ...

اما   ترک عادت موجب مرض است شعار بازاری نیس واقعیته میدونم اونم خوب میشه اما هیچ وقت هیچ توضیحی نتونسم برای عشق و قلب بدم مغز فراموش کرد 

قلب چی ؟شما میتونی توضیح بدی ؟ یا کلا ی اصطلاح همه گیر الکیه وجود نداره ؟ 

اما ترک عادت موجب مرض است شعار بازاری نیس واقعیته میدونم اونم خوب میشه اما هیچ وقت هیچ توضیحی نتون ...

ببین، این داستان مغز فراموش می‌کنه ولی قلب نه یه چیزی بین علم و تجربه‌ی آدم‌هاست

واقعاً قلب حافظه نداره، همه‌چی تو مغزه. همون مغزه که خاطره، عاطفه و عشق رو نگه می‌داره

اما وقتی دلت تنگ میشه یا اشکت درمیاد، بدن واکنش میده: تپش قلب، سنگینی سینه… واسه همینه که آدما میگن «قلبم درد می‌کنه» یا «قلب فراموش نکرده پس مغز همه‌چیو ذخیره می‌کنه، ولی چون عشق رو تو بدنمون با قلب حس می‌کنیم، میگیم «قلب فراموش نمی‌کنه

نشخوار فکری زیاد دارم که باعث استرس ک اظطراب زیاد میشه چیکار کنم؟

حتی باعث میشه شبا نتونم بخوابم

زیاد فکر میکنم فکر همه چی

هی میخوام همه چی رو کنترل کنم

پاهامو تکون میدم دستامو تکون میدم تا شاید تخلیه بشم ولی نمیشه نمیتونم

نشخوار فکری زیاد دارم که باعث استرس ک اظطراب زیاد میشه چیکار کنم؟حتی باعث میشه شبا نتونم بخوابمزیاد ...

مشکلت اینه که سیستم استرس مغز (محور HPA) رو فعال نگه می‌داره → سطح کورتیزول بالا می‌ره → بدن دائم تو حالت آماده‌باش می‌مونه → بی‌خوابی، دل‌پیچه، تیک‌های بدنی (مثل تکون دادن پا و دست) ظاهر میشه.

این چیزی که میگی همون نشخوار فکری + اضطرابه، قشنگ مثل موتور روشن که خاموش نمی‌شه 

وقتی ذهنت شروع می‌کنه هی جویدن فکرها:

یه کلمه انتخاب کن (مثلاً «ایست» یا «بسه»).

• همون لحظه با صدای آروم بگو یا تو ذهنت محکم تصور کن.بعد سریع خودتو پرت کن تو یه کار دیگه (یه آهنگ گوش بده، بلند شو آب بخور)

دم بکش ۴ ثانیه نفستو نگه دار ۷ ثانیهبازدم آروم بده ۸ ثانیه
۲-۳ بار که انجام بدی، بدن از حالت آماده‌باش درمیاد.

قبل خواب یه ساعت، گوشی و لپ‌تاپ تعطیل. یه کتاب سبک یا موزیک آروم بذار. مغز کم‌کم شرطی میشه

مشکلت اینه که سیستم استرس مغز (محور HPA) رو فعال نگه می‌داره → سطح کورتیزول بالا می‌ره → بدن دائم تو ...

ومعمولا شبا اینطوری میشم 

یهو یه خودم میام و میبینم ساعت ۴ صبحه و نخوابیدم 

ومعمولا شبا اینطوری میشم یهو یه خودم میام و میبینم ساعت ۴ صبحه و نخوابیدم

شب، سیستم سیمپاتیک (استرس) فعاله و نمیذاره سیستم پاراسمپاتیک (آرامش) کار کنه → واسه همین خواب نمیاد.

[QUOTE=393284663]ومعمولا شبا اینطوری میشم  یهو یه خودم میام و میبینم ساعت ۴ صبحه و نخوابیدم [/QUOTE

نسخه‌ی شبتون

تخت فقط برای خواب 

قبل خواب همه فکرارو خالی کن 

نفس ۴-۷-۸ برای خاموش کردن موتور 

اگه خواب نیومد → پاشو و فعالیت سبک کن، برگرد وقتی چشات سنگین شد

اتاق خنک + نور کم