2777
2789
عنوان

کسی بوده نتونه جهیزیه خوب بخره آیا

149 بازدید | 17 پست

من هر چی کار کردم و وام ازدواج و همه چی رفت برای خونه 🏠 خونه خریدم به نام خودم ولی قراره اونجا زندگی کنیم جهیزیه سولار لباس شویی جی پاس و یا سری وسیله دیگه خریدم کم ولی دیگه هیچ پولی ندارم همسرم هم همه پولاش و وام ازدواج رو داد ماشین خرید ولی یه فرش ۱۲ و تلویزیون و یخچال رو قراره پدرش بخره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی بهت بگم 

هر چی وسایل بیشتر مهمون بیشتر 

ظرف وظروف بیشتر بخری مهمون داریت بیشتر میشه 

رخت خواب بیشتر بخریمهمون های موندگارت بیشتر میشه

فعلا فقط برا خودتون وسایل بخر تا یکی دو سالی بگذره 

من دوسال خونم خالی بودو زندگی کردم 

صبوری کن درست میشه 

اوایل حتی اشپزخونم کابینتم نداشت شیرالات نداشت هیچی 

ظرفامو هر روز میبردم پایین خونه مادرشوهرم میشستم میاوردم بالا 

حمومم نداشتم میرفتم خونه مامانم 

یه چند ماه بدون سینک و اشپزخونه و حموم زندگی کردم اونا اومدن ولی یه سالو خورده ایی خونم خالی بود تو حالم فقط یه تلویزیونو دوتا فرش بود الان تازه یه ماه نمیشه حال رو تموم کردیم 

کمد دیواریام مونده 

اصلا مهم نیست قسمت سختش رو حل کردین بقیش اروم اروم درست می شه خیلی تصمیم عاقلانه ای گرفتین افرین دوسال دیگه همه چز داری ولی اونایی که پول حرم کردن دنبال خونه هستن چون صابخونه بیرونشون کرده

خیلی شد چون خونه ساختیم مشارکتی اول زمین خریدیم جواز و ساخت و ساز خیلی هزینه برد به خدا دقیقش نمی دو ...

انشالله با دل خوش تو خونه زندگی کنید 

به نظرت اگه بخوام آپارتمان بگیرم به صرفه است یا مثل شما زمین بگیرم 

اینم بگم با بدبختی جور میشه برا منم ولی می‌خوام که بشه