2777
2789

من یه 100 تومن داشتم زده بودم به همسرم چون گفت بیا از این به بعد با هم خرج کنیم 

امشب دعوامون شد چون من مثلا میرفتم از همین پول خرید میکردم می‌گفت داری ولخرجی می‌کنی فلان اعصابمو به هم ریخته بعدش عصبی شدم باهاش حرف نزدم

الان خوابه بردارم با همراه بانک گوشیش اون پولو بزنم حساب خودم فردا با خبر میشه 

یا نه 

امیر❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن کار احمقانیه عصبانیش میکنی

منی که میرم بعد چند ماه از پولای خودم خرید میکنم برمیگرده میگه ولخرجی می‌کنی  حق نداری زیاد بخری

اونم کلا 3 تومن خرج کردم 

عصبانیم در حد مرگ باردارم هستم بدتر 

امیر❤️

منی که میرم بعد چند ماه از پولای خودم خرید میکنم برمیگرده میگه ولخرجی می‌کنی حق نداری زیاد بخری اون ...

عیب نداره ولی بازم کم کم عادتش بده برات خرج کنه با یه بار دعوا کوتاه نیا 

😂😂😂بنظرم عالیه برای شر بعدی

چه شری خب پول خودمه یه ماه میشه بهش دادم تو این یه ماه بعد سه ماه که خرید نرفتم سه تومن ازش برداشتم سریع غر زده میری واسه چی چرت و پرت میخری

امیر❤️

اره برای خودمه یه سال زحمت کشیدم اونو پس انداز کردم خر شدم دادم بهش

اشباه کردی دادی دست خودت نگه میداشتی...البته اگه خودت کار کردی و جمع کردی ولی اگه از پول خودش بوده پس انداز کردی حرفی دیگست