2777
2789
عنوان

تا حالا شده شوهرتون کار خیلی بد کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 63 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق سخته ؟؟! میگم بغض میکنم نمی‌دونم چرا اینقدر میترسم ازش

دوسش داری ولی خودت چی میشی خیلی سخته میدونم ولی اگ پشتیبانه داری جداشو مستقل شو واقعا هیزی مرد اعتماد بنفس زن رو میگیره نابود میشی

یکاری کرده که نه راه پس دارم نه راه پیش، اگه این دوتا طفل معصوم نبودن یک لحظه نمیموندم تو این زندگی.

چیکار کرده ؟! نمیخام فوضولی کنما فقط میخام ببینم یعنی مشکل من اینقدر کوچیک بود مادرم پشتم نگرفت ؟؟!

دوسش داری ولی خودت چی میشی خیلی سخته میدونم ولی اگ پشتیبانه داری جداشو مستقل شو واقعا هیزی مرد اعتما ...

دوسش ندارم اون اشتباه تایپ کردم عزیزم 

بعد قسم میخوره اونا همرو به خواهری می‌دیدم 

هیز نیستم فلان اینا 

البته اشتباه تایپ کردم من دوسش ندارم نمی‌دونم چرت پرت میگه همش میگه دست خودم نبود عصبی بودم فلان این ...

بنظرم دوسش داری که بخاطرش تاپیک زدی 

ببین شاید واقعااااا تواون لحظه کنترل اعصابش وکاری که می‌کنه رو نداشته اینو شما از رفتار وحرفای الانش میتونید متوجه بشید و تصمیم بگیرید اگه واقعا پشیمون باشه واسه دلجویی هرررکاری می‌کنه 

امتحانش کن 

بنظرم دوسش داری که بخاطرش تاپیک زدی ببین شاید واقعااااا تواون لحظه کنترل اعصابش وکاری که می‌کنه رو ن ...

نه اگر مادرم پشتم میکرفت 

برمیگشتم 

یعنی دیگه واقعا راه طلاق می‌گرفتم 

ولی خب اومدم پول جمع کنم بعد 

جبران که یک ماه اذیتم کرد براش مهم نبود اصلا 

حتی بهم توهین میکرد که برو خونه مامانت 

بعد که رفتم به غلط کردن افتاد گریه پیش مامانم اینا 

ببخشید عزیزم نمی‌خواستم ناراحتت کنم الهی بگردم

خواهش میکنم عزیزم. اما منم کم نزاشتم واسشااا🥹🥹

یه بالایی سر خودشو دختره اوردک که شهره شهر شدن ،بعدش ۵۰روز جفت بچه هام‌و گذاشتم پیشش و رفتم شهرستان به عشق و حال، دوست و آشنا و فامیل و واسطه میکرد که گه خوردم برگرد منم جلو خمونا یه کشیده زدم تو صورتش ، اخرشم برگشتم اما دیگه اون دوست داشتنه و اعتماد نیس

آره بخشیدم چون جبران کرد

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)