2777
2789

بابام سطح مالیش میشه گفت متوسط روبه بالا هس 

ولی من خیلی پول هدر می دم میرم بیرون مثلا رود میرم مغازه یه شیر کاکائو میخرم هروز سوپری اینا میرم 

بعد وسایل های چرت پرت زیاد میخرم 

اون روز یه چیزی خریده بودم بابام دید گفت توهم کارت خریدن وسایل های گرونه پول خرج کردن خوبه ولی تو دیگه از حد گذروندی منم از اون روز عذاب وجدان دارم چی کار کنم 

خودش پول نامیده کارتشو میده میگه خرید کن

خیاط و طراحی لباس هستم😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قبل اینکه برم سرکار اینجوری بودم الانم چندماه نمیرم البته دوباره همون آش و همون کاسه🤦‍♀️

رفتی سرکار خودت پولای خودتو چطور خرج کردی

خیاط و طراحی لباس هستم😌

خوب همونی که بابات میگه ، خرج کن ولی با فکر و درست . چرت و پرت نخر الکی . ببین چی احتیاج داری همون رو بخر . برای خودت قانون بذار که مثلا به جای هر روز ، هفته ای دو بار بری سوپری یا مثلا چیزای فانتزی و الکی رو دائم نخر ، هر چند وقت یه بار یه چیز کوچیک بگیر که حال و هوات عوض بشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خب عزیزم تو هم رعایت کن تو این گرونی لازم نیست پول هدر بدی

آخه خب نهایتش چقدر میشه خرج متفرقه

که من بخوام خرج نکنم تو این کشور دلخوشیمون فقط خوردن اونم میگم نکن

خیاط و طراحی لباس هستم😌

چرت و پرت خریدم🤦‍♀️البته طلاهم گرفتم ولی لباس و لوازم نقاشی اینا گرفتم بیشترشو

اشکال نداره آدم پول خودشو هرجور دوس داره می خونه خرج کنه

خیاط و طراحی لباس هستم😌

قبل از خرید هرچیزی خوب راجبش فکر کن، ببین نیازه که بخریش؟! خریدنش چه فرقی به حالت داره؟! و اگه نخری ...

اره انگار باید اینکارو کنم

خیاط و طراحی لباس هستم😌