2777
2789
عنوان

حالم از مهربونی خودم با هم میخوره

153 بازدید | 19 پست

با همه خوبم... با همه بگو بخند میکنم کلا آدمی نیستم که خودمو بگیرم.. . نه حسادت دارم نه حس بد به کسی.... ولی خانواده شوهرم خیلی ازم سواستفاده کردن... حالم از خودم به هم میخوره که بازم کینه به دل نمیگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوریم ینی ممکنه سو استفاده کنن

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

بدون که ی فرا انسانی ط این روزگار الان ک همجین شخصیتی داشته باشی ظاهرا مث بقیه ن باطنا اینطوری باشی 

افتخار داره ن سرخوردگی  

اونا روزی محتاج تو میشن روزی متوجه رفتار محترم و خوب تو میشن که ..

بدون که ی فرا انسانی ط این روزگار الان ک همجین شخصیتی داشته باشی ظاهرا مث بقیه ن باطنا اینطوری باشی ...

ممنون ولی به نظرم این زندگی رو دوروها و زبون تلخا دارن میبرن....محبت میکنی سواستفاده میکنن از مهربونیت...نمیدونم خیلی اذیت شدم

آره سعی کن برای خودت و دیگران حد و حدود بزاری... مخصوصا به خانواده همسر

ینی چطور باید باشم،من دوس دارم مص مادرم باهاش رفتار کنم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿