2777
2789
عنوان

خانما چیکار کنم

89 بازدید | 10 پست

همسرم درونگراست

خیلی اهل معاشرت ورفت وآمد نیست..دلش میخواد همش توخونه باشه..

وقتی مهمانی میریم تا نیم ساعت اول خوبه‌.بعدش کلا باگوشی سرگرم..دوساعت که موندیم هی میگه بریم خونه؟

خوابم میاد.سرم درد میکنه..

ناخودآگاه مدام درحال مقایسه کردن زندگی خودم بابقیم..

تا میبینم یه خانم مثلا میگه با شوهرم رفتیم فلان جان هی توذهن خودم میگم خوشبحالش ..

همسایه هامون گاهی دور هم جمع میشن میرن رستوران یا خونه همدیگه قرار میزارن .همش میگم خوشبحالشون..اگه همسر من بود میگفت حوصله ندارم..

مسافرت رفتن اصلا باهاش بهم خوش نمیگذره..

وقتایی هم که خونه است انگار نیست..

تا قهر میکنم هم هی میاد منت کشی که دست خودم خودم نیست چیکار کنم نمیتونم ....

ولی واقعا حوصلم سررفته..مدام گریم میگیره..

میریم عروسی از ساعت ۱۰نیم میگه بریم بریم بریم من خوابم میاد..بازار نمیاد باهام..مهمونی خیلی دیر به دیر..هروقت هم که میاد بعدش به جوری از خستگی میخوابه که فکر میکنی کارگر معدن بوده..

خودم شاغلم..سرگرمی دارم..ولی واقعا نمیشه جایگزین همسر بشه که...

بعداز چندسال زندگی هنوز برام شخصیت نامفهومی داره..فردی ساکت.منظم.با برنامه واهل حساب وکتاب مالی‌‌...همه چی رو یکنواخت وحساب شده پیش میبره انگار هیجانی توزندگیش نداره..انگار هوس هیچ غذایی رو نمیکنه..اگه از چیزی بیرون خوشش بیاد نمیخره چون جزو برنامه هاش نیست..

خیلی زندگی سخت برام پیش میره..

تا دلتون هم بخواد مشاوره کمک گرفتم فایده نداره..

مهربونه ووقتی ناراحتم یا بی محلی میکنم فوری میاد سراغم ولی رواعصاببببببه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته.من هم کامل نیستم اما تناسب اخلاقی زن وشوهر هم مهمه..من وهمسرم هردو تامون دوسر یه طنابیم..دوتا ...

اکثرا همینن عزیزم . یکی گله داره شوهرم مدام بیرونه و باهمه رفت و آمد داره یکی هم مثه شما . کسی 20 30سال اینحوری زندگی کرده نمیتونه یک شبه یا یک‌ماهه و یکساله تغییرش بده . باید فضا و فرصت بدی باید با گفتگو و آرامش حلش کنین 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

اکثرا همینن عزیزم . یکی گله داره شوهرم مدام بیرونه و باهمه رفت و آمد داره یکی هم مثه شما . کسی 20 30 ...

۴سال وضع همین..

ازاین که افسرده بشم میترسم راستش..

ازاین که شبیه خودش بشم..

من خیلی اکتیو وبرونگرام واقعا فشار زیادی رو دارم تحمل میکنم..

جالب اینجاست که اون اصلا با رفتارای من مشکلی نداره..

۴سال وضع همین..ازاین که افسرده بشم میترسم راستش..ازاین که شبیه خودش بشم..من خیلی اکتیو وبرونگرام واق ...

اینکه مشکلی نداره خیلی خوبه ینی جای تغییر داره . برا اونم اندازه شما سخته که بخاد سبک زندگیش تغییر بده . من خودم درونگرام اونم از نوع خیلی شدید ولی خب در حال تلاشم بتونم تغییر کنم برام واقعن عذابه ولی بخاطر زندگیم بچه هام مجبورم . ببین از چی بیشتر خوشش میاد راه های مختلف امتحان کن مثلن سرگرمی و بیرون رفتنی ک بهش بیشتر خوش میگذره رفت و آمد با کسی که باهاشون راحته کم کم باید زیادش کنین تا عادت کنه اون غول تو ذهنش بشکنه

اینکه مشکلی نداره خیلی خوبه ینی جای تغییر داره . برا اونم اندازه شما سخته که بخاد سبک زندگیش تغییر ب ...

اینقدر تکنیک روانشناسی به کار بردم که نگم..همه این راه هارو رفتم..نمیدونم شایدم احتیاج دارم که یکم استراحت کنم ودوباره شروع کنم..

اینقدر تکنیک روانشناسی به کار بردم که نگم..همه این راه هارو رفتم..نمیدونم شایدم احتیاج دارم که یکم ا ...

سخت نگیر عزیزم . اینکه همه چیو همون‌جوری ک هست قبول کنی و بپذیری خیلی بهتره هم حالت هم اوضاع تا اینکه بخای تغییر بدی . بازم تلاشت بکن برای نرمال شدن