2777
2789
عنوان

سوال خانومانه دارم میشه بیاید

97 بازدید | 11 پست

خانوما من قبلا پریودم ۵ روزه بود الان ب زور ۳ روز خست و خیلی خیلی کم خونریزی دارم هم سونو هم آزمایش هورمونی انجام دادم دکترا میگن مشکلی نداری طبیعت بدنته بدنت نسبت ب قبل تغییر کرده.... کسی هست مثل من نسبت ب قبلش اینطور تغییراتی داشته باشه؟

در صورتی که من تمام علائم مشکلات هورمونی رو دارم عجیبه برام 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر قرص ضدبارداری میخوری اون باعثش میشه به مرور

بعد اینکه پیش یه دکتر خوب برو

من چندین سال تنبلی تخمدان داشتم با خیلی از علائماش

ازمایش سونوم سالم سالم بود هرچی دکتر رفتم گفتن چیزیت نیست

دکتر اخریه گفت گاهی اوقات تنبلی مشخص نیست اونم بیشتر 

تو دختران باکره ولی همینکه علائمشو داشتی باید تشخیص میدادن

و الان تحت نظر دکترم

💍♥️

دچار استرس نشدی؟ زندگیت نسبت به قبل تغییر و هیجان(مثبت یا منفی) نداشته؟

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

من یه مدت پریدم در حد لک بود و خونریزی طبیعی نداشتم. بعدش یکی دو ماه کلا نشدم...رفتم پیگیری کردم متوجه شدم تنبلی تخمدان دارم و دارو مصرف کردم الان به موقع و نرمال. 

البته تنبلی یا همون تخمدان پلی کیستیک که درمان شدنی نیست تا همیشه باهامه😅😅😅باید مراقبت کنم از خودم 

شما تنبلی نداشتی؟ 

اگر قرص ضدبارداری میخوری اون باعثش میشه به مروربعد اینکه پیش یه دکتر خوب برومن چندین سال تنبلی تخمدا ...

راستی من یه مدت کیست داشتم دوماه قرص ال دی مصرف کردم بعد از اون این بلا سرم اومده الان دو ساله که از این ماجرا میگذره ولی خوب نشدم

راستی من یه مدت کیست داشتم دوماه قرص ال دی مصرف کردم بعد از اون این بلا سرم اومده الان دو ساله که از ...

هورمونات بهم ریخته چه نوع کیستی؟ اگر تخمدانه معمولا درمان نداره یه مدت میره باز برمیگیرده چون جز ژنتیک هر ادمیه

شاید از همونه

💍♥️

استرس که خیلی دارم کلا زندگیم با استرس پیش میره الان ۲ ساله اینجوریم

خب آروم باش ، زندگی با همه سختی ‌هاش میگذره، ریلکس باش.

حداقل پریودی ۳ روز هست.چون ۲ سال هست که اینطور شدی و تقریبا روال ثابت شده به نظر من نگران نباش.

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩