2777
2789
عنوان

شوهرم ساعت ده شب به پسر یازده سالم گفت برو آبلیمو بخر

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 21 پست

بسیار کار درستی کردید.من پسرام ۸ ساله هستن حتی طی روز حق ندارن برن سوپری سر کوچه چ برسه شب.همسرم اصلا نمیزاره ب من میگه دو تان از پسشون برنمیایی حتی پارک نبر.کنترل کردنشون سخته

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ۱۰ ساله چ دختر چ پسر نباید ۱۰ شب تنها بیرون باشهنسل قدیم فرق میکردن مردم وجدان و شرف داشتن

واقعا چه دورانی بود. من بچه بودم خیلی نون گرفتن دوس داشتم با پسره شاطر دوس بودم😂 من ۶ساله اون مرد گنده ولی چقد سالم بودن اون زمان اصلا یه ذره مردم فکر انحراف جنسی نبودن

بسیار کار درستی کردید.من پسرام ۸ ساله هستن حتی طی روز حق ندارن برن سوپری سر کوچه چ برسه شب.همسرم اصل ...

بله واقعا سخته. الان زمانه عوض شده قبلا همه هم محلی ها همدیگه رو میشناختن اگر غریبه تو کوچه بود همه متوجه میشدن بچه های کوچیک تو محل امنیت داشتن الان چی؟ ما هم آپارتمانی هامونم نمیشناسیم

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا

بچه یازده ساله ده شب بره مغازه ؟!

خوب کردی نزاشتی 

چند تا خبر از حوادث واسه شوهرت بخون بزار آگاه بشه الان دیگه مثل قدیم نیست

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

بله واقعا سخته. الان زمانه عوض شده قبلا همه هم محلی ها همدیگه رو میشناختن اگر غریبه تو کوچه بود همه ...

دقیقا ‌..

اصلا و ابدا اجازه نده خیلی ادم کثیف و عوضی زیاد شده

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت