2777
2789

یادمه ی CD دایویکس بود کارتون پرنسساا توش بود گفتم بخر یادش شد بخره .

زااررر میزدم همچی گریه میکردم ک نگو بابتش😅😥😑

ابجیم بهش گفت خب مامان میخریدی گناه داره

سنگ بترکه نهایتا دیگهه ۱۳ سالم بود

بیچاره دست و دلبازه فقد اون سری فراموشش شده بود

دلم واسه اون دغدغه های کودکی تنگ شده بزرگ شدن واقعا قالب تن من نبود😔

هی‌خواهر دلم برات تنگ شده کجایی چرا قهری... کاش ازدواج نمیکردم

عزیزم حالا با خواهرت چرا قهری

بخاطر شوهرش رابطمون بهم خورده

اگه مجرد بودم راحتتر واس رابطمون تصمیمم میگرفتم ولی شوهر اون شوهر منو سیخ میزنه زندگیمونو داغون میکنه حسود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر شوهرش رابطمون بهم خوردهاگه مجرد بودم راحتتر واس رابطمون تصمیمم میگرفتم ولی شوهر اون شوهر منو س ...

چقدر بد چرا اجازه میدید دوتا غریبه رابطه خواهریتونو بهم بزنه اونا باجناقن از خداشونه که باهام قطع ارتباط کنن اگه خواهری خودتون خوبه کاری با همسرتون نداشته باشین پشت هم باشین

چقدر بد چرا اجازه میدید دوتا غریبه رابطه خواهریتونو بهم بزنه اونا باجناقن از خداشونه که باهام قطع ار ...

دقیقا حرف قشنگی زدی

شوهر من و اون ب کتفشونم نیست منوخواهرم عمری همو نبینیم

هر چند اکثر تقصیرا واس دامادمونه اون از مجردیمم حسود بود شوهز خوب گیرم بیاد تا دید این دستش ب دهنش میرسه یک برو رویی داره کرم ریختنو شروع کرد

ای خدا باورم نمیشه یکسال و نیمه درست و حسابی پیش هم ننشستیم دیگه زدم ب سیم اخر هرچی هم بشه من میخوام پیشقدم بشم ایندفعه هردوشون برن فدای سرم هیچی مهم تر از هم خونم نیست

خواهرمم مظلومه قربانی ظلم شوهرش شد