2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم آخرش بدبختم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 69 پست
نه جون دلم داستان رو خوندم شما هم فرمودید که به پدر شوهر و مادر شوهرت گفتی گفتم کار خوبی کردی که بهش ...

نه عزیزم خداروشکر به خانواده اش گفتم و اونا گفتن خوب کاری کردی گفتی فقط چون شوهرم نمیدونه برام یه تهدید حساب میشه پسره هم داره اسکرین پیام های که حال خواهر شوهرم رو از من میپرسیده اونا رو نگه داشته گفته اگه یه بار دیگه از من بد بگه جلوت میرم اسکرین هارو به شوهرش نشون میدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط خدا شفاشون بدهچندسالشه خواهر شوهرت؟ بچه اس؟

نه بابا من هم سن اون بودم ۳ سال نامزد داشتم ۱۵ سالشه 😐😂

از من تو بیشتر می‌فهمه که از الان تو این سن آنقدر بلده دو رو باشه

هر دو تا دختر فکر میکنن با اون طرف کات کرده پسره کات نمیکنن😂

خب خواهرشوهرت باور نمیکنه، دخترخالت هم باور نمیکنه داری راست میگی؟ب نظرم با هر دوتاشون قطع رابطه کن چون اصلا بهت اعتمادی ندارن

...

نه عزیزم خداروشکر به خانواده اش گفتم و اونا گفتن خوب کاری کردی گفتی فقط چون شوهرم نمیدونه برام یه ته ...

شما کار خوبی که کردی به پدر و مادرش گفتی دیگه قرار نیست بعد از این کاری کنی که به ضررت تموم بشه 

خب خواهرشوهرت باور نمیکنه، دخترخالت هم باور نمیکنه داری راست میگی؟ب نظرم با هر دوتاشون قطع رابطه کن ...

ببین گلم حتی اگه اعتماد هم نداشته باشن 

من عکسی که دختر خالم بغل پسره بود نشونش دادم اونم نه ۱ دونه بلکه ۶ تا عکس نشون دادمش بازم حرف پسره رو باور کرد😂

قطع ارتباط که با دختر خالم کردم ولی خواهر شوهرم هفته ای ۱ بار مجبورم ببینم چون میرم خونشون ولی حرفی نمی‌زنم دیگه باهاش 

شما کار خوبی که کردی به پدر و مادرش گفتی دیگه قرار نیست بعد از این کاری کنی که به ضررت تموم بشه

دقیقا قصد هم دارم وقتی ازدواج کرد خواهر شوهرم همه داستان رو به شوهرم بگم پای من کشیده بشه کلا از وسط

حق با شماست خودم پشیمونم ولی دختر خاله خودم ۱۶ سالشه این خواهر شوهرم ۱۵ پسره به هر دو اینا قول ازدوا ...

این دخترا کم سن متاسفانه عقل ندارن عین دختر خودم

کاش به پدر و مادرش اطلاع میدادید و هم به شوهر خاله و خاله 

بلکه جلوشونو بگیرن ایندشون رو تباه نکنن