2777
2789
عنوان

حس ضعیفی دارم من دوتا بیست کیلو ام

105 بازدید | 10 پست

🥺🥺🥺دوتا بیست کیلو رو شما با انگشتاتون میتونید بردارید یعنی کلا چهل هستم و رژیم پوستی هم دارم ولی از اول اینجور لاغر بودم فقط صورتم پره اما الان تو دستام پاهام حس ضعف دارم کاملا رگ هام لمس میشه فاصله اش فقط یه پوسته 

واقعا حس ضعف دارم بنظرم تو سن کم فوت میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تا حالا کیو دیدی بخاطر وزن کم فوت بشه😐😐😐

قدت چنده

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

دوست منم قدش 167 وزنش 38 کیلو😐😂

تنها کسیه ک شکم نداره خیلیم خوبه همه چی اندازشه

ی مدت قوص خورد چاق بشه معدشو خراب کرد

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

دوست منم قدش 167 وزنش 38 کیلو😐😂تنها کسیه ک شکم نداره خیلیم خوبه همه چی اندازشهی مدت قوص خورد چاق ب ...

ملخه؟

اون دیگه زیادی لاغره 

من نمیخوام چاق بشم فقط حس ضعیفی آزارم میده