2777
2789
عنوان

متاهلا بین دوراهی موندم شمابودید چیکار میکردید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2896 بازدید | 170 پست
اینکه وسط این نداری ها محبت نکنه و رابطش هم سرد باشه خییییلی بده...تهش هم بگیری بخاطر بی پولی ...لعن ...

اره خیلی بده و این بدتر مارو ازهم سرد میکنه

چنباراعتراص کردم میگه وقتی قسط بدهی دارم اعتمادبنفسم پایینه نمیتونم بیام جلو

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
استارتر تحصیلات خودت و شوهرت چیه، مثلا فوق چه رشته ای و داره ؟درست اطلاعات بده شاید چند نفر تونستن ر ...

عزیزم نگم بهتره میترسم شناسایی شم

ولی ادمی نیس سرهرکاری بره اعتمادبنفس کاذب داره

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دروغ و شرط بندی و اینا بماند جدا از این اخلاق های بد بگو نقاط قوت چیه ، نمیشه بدون اینکه یه آدم ...

ببین همه اینا بگیر نگیر داره نمیتونم بگم ۱۰۰

کارای خونه اگه بخام تقریبا بی میل کمک میکنه ولی منم زیاد نمیخام

مریض شم اگه پول داشته باشه چیزای مقوی میخره

ازم حمایت میکنه بیشتر

نه بددل نیست اصلا بهم گیرنمیده انگار براش مهم نیستم بنظرم نسبت بهم بی خیاله این منو ازار میده

به حجاب و کار اینا اصلا گیر نمیده

ناراحتیم بعضیوقتا براش اهمیت داره گاهی خودشو میزنه بی خیالی عادی نشون میده اهمیت نمیده

وقت گذاشتن مثلا باهم فیلم ببینیم

تاحالا ازش پنهونکاری نکردم که بدونم عکسالعملشو

ولی حلقمو گم کردم اولش یکم قاطی کرد خیلی کم بعد دلداریم داد

بامن اروم صحبت میکنه ولی تو دعوا بحث اونم قاطی میکنه و بعضیوقتا حرفایی میگه که از ذهنم نمیره

من بادروع گوییش پنهون کاریش بیخیالیش کارودرامد نداشتنش مشکل دارم اخلاقش بدنیس ولی خب چه فایده

گفت پونصد میلیون بده من بدهی مو بدم تا سال دیگه بهت پس میدم چک هم داد بهم دیگه پولمو نداد نداره تا ب ...

عزیزم چه دل بزرگی داشتی دادی

خدا کنه پولتو بتونه بده

مازنا خیلی ساده ایم‌زودخام میشیم 

حالامن رتصی شده بودم طلابفروشم موتوربخره ولی وقتی اینو اعتراف کرد دگه قیدشو زدم

عزیزم چه دل بزرگی داشتی دادیخدا کنه پولتو بتونه بدهمازنا خیلی ساده ایم‌زودخام میشیم حالامن رتصی شده ...

وای نکن اصلا اینکار و پشیمون میشی مثل من برات حسرت میمونه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اینقد داغون شدم انگار آب داغ ریختن رو سرم یک ماه تمام غر زدماز اون ب بعد برا خودم پول پس انداز میکنم ...

منم شوهرم بهم میگه پول که میزنم حسابت یه مقدارش بدون اینکه حتی منم بفهمم پس انداز کن برا خودت یا بده یه تیکه طلا برا آینده آخه حقوقش میزنه حساب خودم شاید نهایت 2..3تومن برا خودش برداره .. از این به بعد باید همین کار رو کنم 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

ببین دروغ و شرط بندی و اینا بماند جدا از این اخلاق های بد بگو نقاط قوت چیه ، نمیشه بدون اینکه یه آدم ...

منم شوهرم مث این خانم هی کار عوض میکنه و جایی موندگار نیست الانم بیکاره سابقه اعتیاد هم داره که بزور مجبورش کردم ترک کنه ۶ ماه بعدش شروع کرد قرص خوردن الان قرص b2میخوره

ولی من خودم شاغلم و درآمد خوبی دارم و اینم خیال شوهرم رو راحت‌تر کرده

حال منم جواب این سوالات رو میدم ب منم بگو چیکار کنم بنظرتون

اهل کمک کردن تو کار خونه نیست مگر با زور و بارها گفتن البته اونم الانکه بیکاره وقتی سرکار میرفت ک اصلا

مریض ک میشم نه کاری نمیکنه مگه اینکه خودم بگم منو ببر دکتر

جلو خانواده اش نه حمایت نمیکنه 

بد دل هست جدیدا بهم انگ بی حیایی زده

اوبال گیر میداد ولی دیگه خودم ب حرفش گوش ندادم ولی بازم خیلی وقتا گیز میده و اجازه ندارم هر جور دل خودم خواست لباس بپوشم

ناراحتیم براش مهم نیست خصوصا اگ خودش ناراحتم کرده باشع

همش سرش تو گوشی هست مگه خودم برم باهاش حرف بزنم گاهی میاد تو اشپز خونه بقلم میکنه و بوس میکنه میره اما من متنفرم چون میبینه خسته و دارم کار خونه هم میکنم کمک نمیکنه بوس بقلش رو هم نمیخوام اون لحظه نیاز ب درک شدن و کمک دارم نه بوس البته اونم اگ ساکت باشم هیچ گیری ندم و گله نکنم وگرنه بوس بقل جاشو میده ب قهر قیافه

اگ همچین کاری کنم پدرمو درمیاره

زود جوش و عصبی و فحاشی میکنه و دعوا راه میندازه

خدا کمک همه کنه زندگیشون روبه راه شه واقعن با این مشکلات اقتصادی و وضعیت جامعه اگر مرد بد باشه. دیگه واقعن آدم کم میاره... خدایا خودت عاقبت همه مون ختم به خیر کن و مردای بی مسولیت رو سرعقل بیار 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

وای نکن اصلا اینکار و پشیمون میشی مثل من برات حسرت میمونه

نه گفتم که پشیمون شدم

منم شوهرم مث این خانم هی کار عوض میکنه و جایی موندگار نیست الانم بیکاره سابقه اعتیاد هم داره که بزور ...

عزیزم علایم اعتیادش چی بود چجوری فهمیدی اعتیادشو؟

خیلی  خوبه خودت شاغلی از حقوق خودت برازندگی خرج میکنید؟

دقیقا اینم یوتیوب میره سکوت میکنه تامن ازمشکلات حرف نزنم حرف نمیزنه برامنم میاد یه دستی سرم میکشه میبوسه میره منم تودلم عصبی میشم احساس میکنم داره گولم میزنه بجای حل مشکلات این کار خیلی مسخرست واقعا

منم شوهرم بهم میگه پول که میزنم حسابت یه مقدارش بدون اینکه حتی منم بفهمم پس انداز کن برا خودت یا بده ...

خیلی خوبه ‌که این پیشنهادو داده سعی کن خوب مدیریت کنی پس انداز ‌‌کنی اعتمادشو جلب کنی

اسی منم شرایط مث شماس شوهرت چیزی مصرف نمیکنه؟

نمیدونم خودمم شک دارم

چجوری متوجه بشم؟

خدا کمک همه کنه زندگیشون روبه راه شه واقعن با این مشکلات اقتصادی و وضعیت جامعه اگر مرد بد باشه. دیگه ...

خیلی سخته زن واقعا میشکنه داغون میشه و پشتش محکم نیس

خدا عاقبت هممونو بخیرکنه