2777
2789

سلام خانم ها من دختر 19 ساله هستم با اکانت مامانم دارم تاپیک زدم اسمم سحره

من محرم سال پیش با یک پسر 21 ساله آشنا شدم اسمش آرمان بود درحد پیام فقط اون ابراز علاقه میکرد اما من جدی نمیگرفتم محرم امسال هم بود توی ایستگاه ها نذری پخش میکرد از استوری هاش میدیدم اما مدتی بود بهش شک داشتم میگفت تا ۹ شب سرکارم و بعدش میرم باشگاه تا آخر شب دیگه خستم اما من باور نمیکردم باهاش سرد شدم

تا پنجشنبه هفته پیش که سوم روز درگذشت پدربزرگم بود توی حسینیه فاتحش بود رفتم سمت ماشین کیفم گذاشتم برگشتم دیدم توی حیاط یه پسری شبیهش داره کمک میکنه پدرمم اونجا بود از دور نگاهش کردم دیدم خودشه داره کمک میکرد دیگ آش رو جابه‌جا میکردن ولی منو ندید . رفتم داخل حسینیه دیگه خبری نداشتم که تو راه برگشتن بابام گفت امروز یه پسری تو پذیرایی مردم داشت کمک میکرد اما روضه دیگه رفت بیرون ندیدمش اسمشو بپرسم ولی من شک ندارم خودش بوده

الان سردرگمم نمیدونم پسره می‌خواسته جبران کنه خودشو ثابت کنه ولی از یک طرف میترسم به بابام بگم 

لطفاً راهنماییم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.