2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدا اومد ولی هیچ چی نفهمیدیم .خدا اسراییل و نفوذی ها را نابود کنه خیر ندیده .

واقعا واقعا

ما هر چی میکشیم از خودی و سادگیمون بود یعنی این جاسوس های نکبت نبود اسرائیل هیچ غلطی نمیتونس بکنه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

هیچ خبری نیست

نتانیابو هم پونز زیرشه دو دقیقه نمیتونه بشینه سر جاش تکون نخوره

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

واقعا واقعاما هر چی میکشیم از خودی و سادگیمون بود یعنی این جاسوس های نکبت نبود اسرائیل هیچ غلطی نمیت ...

خدا لعنتشون کنه .اصلا دست های اسراییلند.وگرنه زورش کجا بود.

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

حتما یه صدای دیگه ای شنیده عزیزم کاربر قدیم بود دروغ نمیگه، بارداره نگرانذبود، وضع اکثریت همینه متاس ...

من یعنی با کوچیکترین صدا دیگه میترسم و همش فک نیکنم صدا پدافنده برام مث تروما شده برای هممون واقعا تجربه بدی بود

خبر فوری: دقایقی پیش تعدادی از کاربران پیام دادند که صدای انفجار در تهران الان شنیده شده است. پس از بررسی و اطمینان از صحت آن، در این خبر به صورت لحظه ای علت صدای انفجار در تهران امروز پنجشنبه ۶ شهریور ۱۴۰۴ اطلاع رسانی میشود.

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
خدا لعنتشون کنه .اصلا دست های اسراییلند.وگرنه زورش کجا بود.

دقیقا 

ایشالله چیزی نیست

وگرنه از جنگ  هیچکس سودی نمیبره حتی خود اسرائیل خدا زده نمیدونم چرا ول کن نیس

اطلاع میرساند اغلب این صداهای انفجار مربوط به رزمایش موشکی و پدافند هوایی بوده و پس از آتش بس تا این لحظه حمله ای به تهران انجام نشده است.

آخرین اخبار رسمی و تائید

خبر فوری: دقایقی پیش تعدادی از کاربران پیام دادند که صدای انفجار در تهران الان شنیده شده است. پس از ...

واویلااااااااااااااااا

ایشالله که چیزی از خود داخل باشه اون سری هم صدا بود ولی یک کارگاه  منفجر شده بود

واویلاااااااااااااااااایشالله که چیزی از خود داخل باشه اون سری هم صدا بود ولی یک کارگاه منفجر شده ب ...

ن خبری نیست خودشون قبلش اعلام می‌کنن .انءشالله هیچ وقت جنگ نشه جنک هوایی خیلی بده