2777
2789
طبق معیار زیباییکره ۴۰ هست قدتو منهای ۱۲۰ کن وزنت به دست میاد براساس معیار زیبایی کره

اوووو این کره اییا آره ولی تو ایران با مانتو زیاد جالب نمیشه این وزن یکم بدن پر باشه بهتر دیده میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه ولی بیشتر نشو اینایی که میگن ۶۰ حقیقتا موافق نیستم قدکوتاها باید خیلی بیشتر مراقب وزنشون باشن ی ...

۶۰ که کاملا خیکی هست کلا در کره بالا ۵۰ رو چاق میدونن با هر قدی باشه 

۶۰ که کاملا خیکی هست کلا در کره بالا ۵۰ رو چاق میدونن با هر قدی باشه

گور بابای کره ایااااا😑😂

لامصبا معیارهای زیبایی تو کل جهان تغییر دادن😂

به نظرم بی ام آی بدن بهترین ملاکه 

اره خوبه سعی کن همین بمونی

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
گور بابای کره ایااااا😑😂لامصبا معیارهای زیبایی تو کل جهان تغییر دادن😂به نظرم بی ام آی بدن بهترین م ...

اصلا معیارشون حتی زیبایی هم نداره الا رو فرم باشه طرف که اونم با این وزن نمیشه رو فرم بود چون ورزش کنی هم عضله میگیری و وزن میره بالا

مریضی هم میاره موجب کم خونی میشه و صورت بهم میریزه با این حجم از لاغری

اصلا معیارشون حتی زیبایی هم نداره الا رو فرم باشه طرف که اونم با این وزن نمیشه رو فرم بود چون ورزش ک ...

آره 

تازه اینم حساب کن که اونا ذاتا ریز نقشن در حالی که ما ایرانیا خیلی درشت تریم 

همینکه آدم تناسب اندام داشته باشه کافیه 🤌 

پوستشون خیلی خوبه من بیشتر بازیگراشونو دوست دارم تا آیدلاشون...آیدل ها خیلییی اغراقی لاغری ولی بازیگ ...

آیدل ها بخاطره دنس پر جنب جوش روی صحنه باید لاغر باشن نمیشه که یه مرد ۸۰ کیلو دنس بره