2777
2789
عنوان

واقعا چیه این دختر بودن

80 بازدید | 6 پست

بچه ها من با یه پسری در ارتباط بودم که یک ماه پیش کلا بلاکش کردم

بعد هر از گاهی مثلا هفته ای یه بار در حد ۵دقیقه از بلاک درش میاوردم یه نگاهی به پیجش مینداختم ببینم چه خبره😂

بعد ایندفعه اینکارو کردم دیدم اونم بلاکم کرده

انقدررر ناراحت شدم که نگو،اصلا انگار نه انگار من اونیم که اول بلاکش کرده و خودم یک ماه پیش بلاکش کرده بودم

چیه این دختر بودن،چیه این اخلاقا آقااااا😂😂

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼

منم مثل توام😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

لطفا بیاید بهم بگید حق داری تا آروم شم😂

اصلا بلاک که هیچی من تقم کنم تو صورتت تو نباید سرتو بیاری بالا آقا پسر

اینم باید من بهت بگم؟!!!

مگه امیرحسین قیاسی نمیگه اینا رو بهتون؟😂😭

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بدهاصلا قلبم شکسته که اون بلاکم کردههرچیم به خودم میگم اول خودت کردی یه چیزی تو وجودم قانع نمیش ...

من با رلم ک کات کردم انفالو کردم بعد اون انفالو کرد چن روز ناراحت بودم ک انفالو کرده😐😂

نمیدونم چرا 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)