2777
2789
عنوان

چرا به این جور فیلما میگن شاهکار ❓

179 بازدید | 16 پست

فیلمای مریض و منحرفانه ای که پر از خشونت و انحراف جنسیه 

دو تا فیلم معروف قدیمی دیدم که همه جا میگن شاهکاره ولی فرقشون با فیلمای اره رو نفهمیدم مفهوم همشون انتقام و موضوعات جنسی بود تهوع آور و حال به هم زن بودن بیشتر از اینکه شاهکار باشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوما دقیقا؟ بگو بگم شاهکاره یا نه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

از فیلمایی که خیلی معروف میشن فاصله بگیر

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

دو تا فیلم کره ای که خیلی جاها میگفتن شاهکاره i saw the devil و oldboy

فیلم های کره ای اکثرا خوش ساخت نیستن

اگه چیزی رو میخوای تماشا کنی سریال هارو ببین 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
از فیلمایی که خیلی معروف میشن فاصله بگیر

فکر میکنم هر چی فیلما مریض تر و کثیف تر باشن رو عمدا معروف میکنن 

خیلی فیلمای معروف اصلا به نظرم شاهکار نبودن فقط کثیف و مریض بودن

فکر میکنم هر چی فیلما مریض تر و کثیف تر باشن رو عمدا معروف میکنن خیلی فیلمای معروف اصلا به نظرم شاهک ...

ولی یه چیزی هم بدون که شاهکار بودن چند تا معنی داره

کاهی جلوه های ویژه گاهی موضوع خاص گاهی بازی های فوق العاده

مثلا انگل بخاطر موضوعش معروف شد. جوری بود که میشد حسش کرد با اینکه اونم خیلی چیزارو اشتباه رواج داد

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

فیلم های کره ای اکثرا خوش ساخت نیستناگه چیزی رو میخوای تماشا کنی سریال هارو ببین

سریال موش و اسکویید گیم و آقای ملکه رو از بین سریالای کره ای دیدم و دوست داشتم 

تازگیا هم گابلین رو دانلود کردم قسمت اولش که خوب بود آهنگاش خیلی قشنگه 

ولی یه چیزی هم بدون که شاهکار بودن چند تا معنی دارهکاهی جلوه های ویژه گاهی موضوع خاص گاهی بازی های ف ...

انگل رو قبول دارم فیلم خوبی بود ولی این دوتا رو نه 

انگل حداقل یه مفهوم و درسی داشت 

اینا که فقط نمایش انحرافات جنسی و انتقام و آدمای سایکوپت و سادیسمی بود 

سریال موش و اسکویید گیم و آقای ملکه رو از بین سریالای کره ای دیدم و دوست داشتم تازگیا هم گابلین رو د ...

سریالای خوبی رو دیدی

سریال گل شیطان

ریپلای به ۱۹۸۸

عزیزترینم

در همسایگی عشق

اینام قشنگن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی