فیلمای مریض و منحرفانه ای که پر از خشونت و انحراف جنسیه
دو تا فیلم معروف قدیمی دیدم که همه جا میگن شاهکاره ولی فرقشون با فیلمای اره رو نفهمیدم مفهوم همشون انتقام و موضوعات جنسی بود تهوع آور و حال به هم زن بودن بیشتر از اینکه شاهکار باشن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». /////////////////// (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
فکر میکنم هر چی فیلما مریض تر و کثیف تر باشن رو عمدا معروف میکنن خیلی فیلمای معروف اصلا به نظرم شاهک ...
ولی یه چیزی هم بدون که شاهکار بودن چند تا معنی داره
کاهی جلوه های ویژه گاهی موضوع خاص گاهی بازی های فوق العاده
مثلا انگل بخاطر موضوعش معروف شد. جوری بود که میشد حسش کرد با اینکه اونم خیلی چیزارو اشتباه رواج داد
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱