2777
2789
عنوان

بهدنظرتون خدا اینکارو میبخشه

112 بازدید | 7 پست

کسی ک از رو دشمنی و حسادت بیاد یه سری دروغ به یه زن و شوهر بگه و به شوهرش تهمت بزنه و باعث دعوا و جنجال بین اونا بشه ذهینت زن طرفو خراب کنه باعث ناراحتی اعصاب و هزار تا فکر و خیال بشه چطور یه ادم میتونه انقد بی وجدان باشه ...یه نفر همینطوری زندگی خواهرمو نابود کرد باعث شده ناراحتی اعصاب بگیره...اخرشم لو رفته ک دروغ میگفته خواهر طفلکم الانم درگیره دارو و قرص اعصابه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا زمانی که خواهرت نبخشه نه چون تهمت حق الناس هستش

به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر مهربان💖 شکر و سپاس مخصوص خداوندیست که پروردگار جهانیان است💖 مهربان تر ین مهربانان است 💖مالک روز جزاست💖 تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری می‌جوییم💖 ما را به راه راست هدایت فرما💖 راه کسانی که به آنها نعمت داده‌ای و نه کسانی که بر آنها خشم گرفته ای و نه گمراهان💖 
چرا این زن باید حرف یه غریبه رو در مورد شوهرش باور کنه؟چه بی اعتمادی قبلی بینشون بوده که این فرد این ...

بی اعتمادی نبود من جریانشو نمیتونم کامل باز کنم اینجا هر کسی جای اون بود هزار تا فکر و خیال میزد به سرش چون شوهرش ازش دور بود یه مدت الان خود نکبتش عذاب وجدان گرفته اومده به غلط کردن پیش من ک به خواهرت بگو ببخشتم بخاطر اینکه دامادتون ابروی داداشمو برده منم خواستم تلافی کنم ...خواهر بدبخت من این وسط چ گناهی داشته