2777
2789
عنوان

برگزیده خدا بودن چه حسی میده🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 21 پست
😂😂💔هر وقت درد بهت فشار آورد برو کتکش بزن

فحش میدم همیشه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

من پریودی درد ندارم فقط عصبی هستم..ولی روز تخمک گذاری چنان دردی دارم که کسی که وقت زایمان‌شه این درد ...

چه جالب اولین باره همچنین موردی رو میشنوم

آدما میان ‌و میرن و باعث می‌شن یه سری آهنگ‌هارو هروقت گوش بدی غمگین شی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری

پادرد و سردرد افتضاحه خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

دس رو دلم نزار من این ایام کلا دردم یعنی سردرد کوفتگی دل درد کمر درد زانو درد پا درد انگار پرس شدم

دقیقاً منم کوفتگی و پادرد و کمردرد و درد لگن دارم

ولی دلدرد معمولاً چندساعت اولشه

اونم زود نبات و نعناع داغ می خورم خیلی تأثیر می ذاره تو کم شدنش

یه “یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷