2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما با هم ساختیم زندگیمونو

ولی گاهی پیش میاد یکی خیلی پولدار بره خواستگاری فقیر ولی خیلی احتمالش کمه از رو عشق باشه شاید یک در صد هزار

چند تا مورد قبلنا دیده بودم پسر خونواده پولدار رفتن خواستگاری بعدا معلوم شد مشکلات جدی ذهنی دارن یکیشون که قبل عقد یکی ناشناس زنگ زد بهشون گفت ناچاری به هم زدن

یکی دو تام که بعد ازدواج معلوم شد طلاق

در واقع خانواده اون پسرا متاسفانه فک میکردن همینکه پولدارن دختره باید با پسرشون کنار بیاد

وگرنه پسری که مال خونواده پولداره واقعا ترجیحش همسطح خودشه

والا ما با هم ساختیم زندگیمونوولی گاهی پیش میاد یکی خیلی پولدار بره خواستگاری فقیر ولی خیلی احتمالش ...

اره ولی باهم  میشه  خونه خرید ماشین گرفت گلا زندگیتو میتونی بسازی ولی میگم در اون حد که اونا هستن بازم نمیشه ساخت باید عمرتو بزاری بتونی یه خونه ویلای بگیری ولی خوب خونه ساده میشه برای مثال میگم