متاسفانه البته برای ادمایی که نمیخوام بفهمن چه قدر متونن مهربون باشن
من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!! 👈🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان! وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن » به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚
چقدر معنادار. یاد اظهارنظر بعضیا برا بچه دار شدن یا نشدن ما میفتم. نازایی ثانوی دارم. هر کی میبینه میگه خودت نخواستی یا نشدی دومی رو .جیگرم آتیش میگیره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پودر آماده ی حلوا خریدم گفتم حتما آردش تفت داده ست دیگه راحتم. رکب خوردم. فقط شهدش آماده بود.
دیدم بحث حلواست و گفتنش خالی از لطف نیست😂
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». /////////////////// (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)
بیچاره کرده کل بجهاشوروان همشون نابودکرده بخصوص شوهرمنو
شوهرمیگه پدرموخودش با احمق بازیاش بکشتن داد۵۰نشده بود پدرش حسود خبیث ودروغگوخدانکنه شوهرم لباس یاطلایامسافرت یاجیزدخوب برام بخره میمیره خودشو دخترش عقده تمامن لعنت بهشون کاش تاابد قهربمونیم خیلی دلم پره باعث شدحملاپایک بهم دست بده ۲مایه ک قهریم یکم بهترشدم
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اندحسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!