2777
2789
عنوان

امروز شعر فی البداهه نو گفتم اهل شعرین بیاین 🩷

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 27 پست
من نه مسابقه اینا شرکت نکردم ولی جلسات شعر میرفتم تو دانشگاه سر رسیدمو نگه داشتم برا بچم😄خیلی وقنه ...

من سرصف مدرسه و کلاسای دانشگاه شعرامو میخوندم همه منو‌میشناختن دیگع

شعر وقتی نوشته میشه که احساس خاصی داشته باشی نمیشه همه چی اوکی باشه و تو شروع کنی به نوشتن

من سرصف مدرسه و کلاسای دانشگاه شعرامو میخوندم همه منو‌میشناختن دیگعشعر وقتی نوشته میشه که احساس خاصی ...

الان‌چند سالته؟

منم تو کلاسمون‌میگفتن شاعر کلاس برو بیایی داشتم زمان دانشجویی 

الان ی زن خانه دار بی هدفم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ قرا نیس ک شعر عین رابطه‌‌ای باشه ک حس کردیم

ببینید احساسا متفاوته برا همبنه که شعرهای متفاوتیم‌وجود داره

من خضور ساعت دیواریو یحوری ترسیم کردم شما یجوری

نمیشه بکم شما اشتباه گفتی یا من اشتباه گفتم

ببینید احساسا متفاوته برا همبنه که شعرهای متفاوتیم‌وجود دارهمن خضور ساعت دیواریو یحوری ترسیم کردم شم ...

آره من‌همیشه سعی میکنم‌کوتاه مختصر بگم‌تا خواننده زود ب درک برسه هرکی روش خودشو داره

من24شما چیالانم گاهی معلما بهم میگن فلانی هنوزم مینویسی

من ۳۱

بنویس عالیه نذار ذوقت کور شه حتی شده چیزای الکی بنویس خلق کن

من این روزا خیلی دوس دارم شعر کودک بنویسم چاپ کنم‌برای دخترم یادگاری اما حسم نمیرسه کودکم بلد نیستم

این روز ها تمام جسمم به تحلیل رفته و از درون احساس پوچی میکنم انگار ک عضلاتم ،استخوان هایم نابود شدند.

هر روز با این حس دست و پنجه نرم میکنم و هرچقدر هم سعی میکنم خودم و روحیه ام را حفظ کنم باز هم توانایی ندارم.

با این حال ان نیمچه روحیه و شادابی هم ک دارم اطرافیانم به اغما میبرند.

مرا نمیبینند، کسی مرا نمیخنداند و کسی از همدلی نمی گوید.

حس میکنم در کمای مطلق گیر کرده ام‌‌

آخرین نوشته من از حس و حالم.

این روز ها تمام جسمم به تحلیل رفته و از درون احساس پوچی میکنم انگار ک عضلاتم ،استخوان هایم نابود شدن ...

مثل اخرین‌نوشته شاعران و‌نویسندگان لحظاتی قبل مرگ‌بود ببخشید😂😂😂