2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چرا باباش راضی نشد حالم خیلی بده استخاره هم گرفتیم درمورد ادامه دادن به حرف زدنمون بد اومد

من؟ کوئیز ریدم

از بنظر من زیاد باش فکر نکن میدونم برات مهمه ولیخب کار دیگه ای نمیشه کرد 

نگو نگو نمیااام

بله بگو شاید بقیه هم‌کمکت کردن

همدیگرو دوست داشتیم زیاد انگیزم شده بود برای درس خوندن باباش رضایت نمیده پیش ی دعا نویس ام رفت اونم گفت بابات راضی نمیشه استخاره هم گرفتیم برای ادامه رابطه بد اومد دارم دق میکنم 

بابای پسر راضی نمیشد؟ چرا ؟ شرایطتون چیه

دلایل بیخود آدم لجبازی که حرف حرف خودشه با چند تا از فامیلامون دوستن اونا یکم مشکل دارن میگه پس ماهم مثل اوناییم درحالی کل آشنا ها میدونند پدر من تکه و آدم خوبیه

دلایل بیخود آدم لجبازی که حرف حرف خودشه با چند تا از فامیلامون دوستن اونا یکم مشکل دارن میگه پس ماهم ...

پدر و مادرش، خیلی نقش دارن تو زندگیت، اگ واقعا باتو مخالفه، نمیتونی خودتو بهش ثابت کنی خصوصااگ ادم لجبازی باشه.

کلا دیگه راضی نمیشه؟خودت و اذیت نکن حتما قسمت نیست

نمیدونم ولی اینم پسر مذهبیه که اگه بدونه امکان داره نشه با دختر نامحرم صحبت نمیکنه ما فک میکردیم هما چی به خیر و خوشی تموم میشه چند ماهی هست صحبت میکنیم باهم ولی من چندین ساله دوستش دارم اونم دو ساله دوستم داره