2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت چه شرایطی داری؟من اگر عاشقش باشم آره ولی خودم الان دانشجو پزشکیم به عنوان یک دختر از ازدواجم می ...

خودم حقوق میخونم 

دوتامونم دانشگاه دولتی.تعریف نباشه قدبلند و خوشگلم

ولی اون معمولیه رو ب بالا

و فعلا خواستگارمه و چیزی نشده ک عاشقش بشم

خودم حقوق میخونم دوتامونم دانشگاه دولتی.تعریف نباشه قدبلند و خوشگلمولی اون معمولیه رو ب بالاو فعلا خ ...

من جان بودن قبول نمیکردم مگر اینکه پدرش پولدار باشه یا تک پسر ،اگر سهمیه داشته باشه تخصص راحت قبوله وقتش تلف نمیشه وگرنه تله ده سال دیگه درآمد ندارن زیاد 

خب تا چند سال اینطوریه یعنی

تا خیلی سال😂

راستش نمیدونم دقیق فقط میدونم وقتی دانشجو ان خیلی کم حقوق میگیرن تازه بعدشم که میشن پزشک عمومی خیلی بگیرن ۳۰ ۴۰ تومن 

این چیزیه که من شنیدم بهتره از خودش سوال کنی خب اینم چیز مهمیه دیگه میتونی بپرسی ازش

من جان بودن قبول نمیکردم مگر اینکه پدرش پولدار باشه یا تک پسر ،اگر سهمیه داشته باشه تخصص راحت قبوله ...

میدونی درآمد شون چقدره تقریبی؟

لصلا روند چطوریه

این الان سال چهارمه چند سال دیگ باید بخونه؟مناطق محرومم باید بره؟

کلا خیلی ممنون میشم برام توضیح بدی

تا خیلی سال😂راستش نمیدونم دقیق فقط میدونم وقتی دانشجو ان خیلی کم حقوق میگیرن تازه بعدشم که میشن پزش ...

حقوق دوران دانشجویی شون رو تقریبی نمی‌دونی ؟🙈

روم نمیشه بپرسم

حقوق دوران دانشجویی شون رو تقریبی نمی‌دونی ؟🙈روم نمیشه بپرسم

خودم واقعیت دقیق نمیدونم بخوای میتونم از هوش مصنوعی بپرسم بهت بگم 

وا خب چه اشکال داره میتونی به بابا یا مامانت بگی ازشون سوال کنن 

من جان بودن قبول نمیکردم مگر اینکه پدرش پولدار باشه یا تک پسر ،اگر سهمیه داشته باشه تخصص راحت قبوله ...

درآمد دوران دانشجویی شون رو تقریبی نمی‌دونی عزیزم ؟

میدونی درآمد شون چقدره تقریبی؟لصلا روند چطوریهاین الان سال چهارمه چند سال دیگ باید بخونه؟مناطق محروم ...

ببین الان استاجر هست ، سال آخر اینترن بهش حقوق میدن ولی کم در حد ۶,۷ و اونم شبانه روز شیفته ،پزشکی هفت ساله 

بعد اگر متاهل باشه می‌تونه تخصص شرکت کنه بعدش طرحش بره ، که اونم متاهلی و و سربازی پسرا و پارتی میشه که جای دور نره 

حالا تخصص هم قبول شد چهار سال همش باید بره شیفت امسال حقوق رزیدنت ها زیاد کردن شنیدم ۳۰تا۴۰ وگرنه ۱۵ میدان با این همه کار 

یا تخصص هم نگیره بره تو کار زیبایی باید سرمایه داشته باشه برا مطب خوب و تبلیغات