2777
2789
عنوان

دخترم خیلی اضطراب داره چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 21 پست
آره اتفاقا من میخواستم بفرستمش ریاضی چون خودم ریاضیم خوبه گفتم برو ریاضی کنکور هم راحت تر قبول میشی ...

خیلیم خوب شاید زیادی انرژی گذاشته و حالا کم اورده اگر بتونی یه مشاور خوب و دلسوز پیدا کنی خوبه متاسفانه الان اکثرا دنبال پولن و تبلیغات

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
جان؟ خب آخه نمیشه که بچه کنکوری تا ۱۱ صبح بخوابه. دیگه حداکثر ۹ بیدار بشه دیگه

آها 

فکر کردم منظورت اینه از حد نرمالش کمتر بخوابه 

خب مشخصه این بچه تحت فشاره برای همین به خواب پناه برده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چند روز چندین تاپیک دیدم ک راجع ب تیزهوشان‌بود و میگفتم ب خ و د ک ش ی فکر مبکنیمهمش بخاطر فشار پ ...

والا گیر نمی‌دم هدف خودش بوده من فقط دلم میخواد کاری کنم که سهل انگاری رو کنار بزاره بتونه به هدفش برسه نه اینکه فقط رویای پزشک شدن رو ببینه🥺نمی‌دونید چقدر به پزشکی علاقه داره وگرنه من چیکارش دارم که بهش زور کنم؟ 

اگر پزشکی میخواد با تنبلی و سهل انگاری نمیشه خودش میخواد پزشکی رو یا شما اجبارش میکنید ؟ ببخشید البت ...

خودش میخواد. ما والا دیوونه نیستیم که چندین میلیون هزینه کنیم برای کاری که بچمون هیچ علاقه ای بهش نداره و فقط خودمون دلمون میخواد!

خودش بچه زرنگه یا بزور شما درس میخونه؟

نه خودش خیلی درسخون هست همیشه شاگرد زرنگ بوده ولی این سال آخری یهو ولی کرده همه چیزو. میگم آخه بچه جون ۱۱ سال درس خوندی همیشه نمره کامل داشتی چرا سال آخر داری خرابش می‌کنی😭رشته اش رو خودش انتخاب کرد من دلم میخواست ریاضی بخونه خودش گفت دلم میخواد زیست بخونم ما هم خب احترام گذاشتیم به تصمیمش. نمیدونم چش شده دست از تلاش برداشته