2777
2789
عنوان

تو کوچمون یه پسر لاته ک میدونه شوهر دارم ولی مزاحمم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 24 پست
نه نمیره جلو درش مطمئن باشمرد زنو بچه دار بیگدار به آب نمیزنه اما حواسش جمع میشه به اطرافش

نمیدونم خیلی ریسکیه چون هیچ وقت همچین چیزی بینمون نبوده نمیدونم واکنشش چی میشه

چقدر تو می نی سایت اذیت میشم .چقدر اینا چیزای بد می‌شنوم ،پسره لانه افتاده دنبالت ،ای بابا ،دلم میخواد همه زنها رو جمع کنم به جایی که هیچکی نتونه اذیتشون کنه.دعوا نکنی میترسم عقده ای تر بشه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

می تونی شکایت کنید ولی اون ادم بزدلی هست اگر جرعت داشت جلو شوهرت تیکه می نداخت 

اینجور ادما فقط برای چیزای دیگه سمت زن متاهل میرن تُف تو شرافت اینجور ادما زمان قدیم مردم ناموس پرست بودن و الان برعکس 

حتما به شوهرت بگو و اشتباه فکر نکن عصبانیت شوهرت ارزش داره به صد تا از این دردسر ها 

اگه نگی بعدا متوجه بشه دچار اشتباه میشه و فکر می کنه تو مقصری یا امکان داره تنهایی جلو اون یارو دربیای بلایی سرت بیاره

یه وقت بهم حمله نکنه...

نه بابا غلططططط میکنههه

یه سنگ بزرگ هم محض احتیاط اگه میترسی دستت بگیر بذارش تو کیفت یعنی پهونش کن که اگه خواست نزدیک شه تهدیدش کنی به اینکه سنگو پرت میکنی طرفش

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

نمیدونم خیلی ریسکیه چون هیچ وقت همچین چیزی بینمون نبوده نمیدونم واکنشش چی میشه

زود بگی بهتره بعدا دوباره خدای نکرده تکرار کنه اون موقع شوهرت میگه چرا اولین بار که شد نگفتب

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

می تونی شکایت کنید ولی اون ادم بزدلی هست اگر جرعت داشت جلو شوهرت تیکه می نداخت اینجور ادما فقط برای ...

ب نظر شما شوهرم ممکنه چ واکنشی نشون بده میترسم یهو بره جلو درش نمیخام اینجوری بشه

نه بابا غلططططط میکنهههیه سنگ بزرگ هم محض احتیاط اگه میترسی دستت بگیر بذارش تو کیفت یعنی پهونش کن که ...

پنهون*

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

ب نظر شما شوهرم ممکنه چ واکنشی نشون بده میترسم یهو بره جلو درش نمیخام اینجوری بشه

نگی که بدتره شوهرت این خوره  بعدها تو ذهنش  ایجاد میشه که چه چیزای دیگه رو پنهون  کردی