2777
2789
عنوان

دخترم چند روزه قهره لبوبو میخاد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 63784 بازدید | 872 پست

جا کلیدیش ۳۵ تومنه بخر براش خودم خریدم تازه کلاس هم بزار این جدیده من هر وقت اسباب بازی گرون و اورجینال بچم بخواد که پولشو نداشته باشم چیز دیگه ایی میخرم و اونو براش خوب جلوه میدم یا الکی یک عیبی رو اون اسباب بازی قبلی میزارم که دل بچمو بزنه .پسر همسایمون ۴ تا لبوبو خریده وصل کرده به کیفش مادرشم گفت دونه ایی ۳ تومن اصل خریدم پسرم گفت منم میخوام منم گفتم وایییی مامان اینا دخترونه ان چقدرم زشته با این پول لگوبخر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الآن عروسک باب اسفنجی و پاتریک از نظر شما قشنگه؟بچه های کوچیک دوست دارندمن بچه ام ک ...

باب اسفنجی و پاتریک انقدر گرون نیست 

گرون یا ارزون بودن هر چیزی هم بستگی به جیبش داره 

حالا خداروشکر من بچه ندارم 

خب حالا مگه من گفتم چیز ضرر دار قراره بگیرم

چون منظور منو متوجه نشدی 

این داستانش طولانیه 

بچه ها باید درسطح بچهای جامعه بزرگ شن

نه با عروسک های میلیونی 

یا پلی استیشن های گرون قیمت

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
چون منظور منو متوجه نشدی این داستانش طولانیه بچه ها باید درسطح بچهای جامعه بزرگ شننه با عروسک های می ...

این چیزی که شما میفرمایید درسته ولی شدنی نیست

بچه های جامعه الان مثل قدیم نیستن

به لطف فضای مجازی و همکلاسی هاشون و .... چیزی ازشون پنهان نمیمونه

مخالفت کردن دائمی با بچه ها فقط باعث عقده ای شدن اون بچه میشه 

البته نه اینکه هرچیزی میگن ما بگیم چشم

ولی خریدن یه عروسک که دیگه پر شده تو جامعه و دائم جلوی چشم اون بچس،اون بچه رو بد نمیکنه

هیچ وقت از آدما بت نساز و تعصب الکی نداشته باش برو تحلیل های غلطش رو سرچ کن و ببین متوجه حرف من میشی

من دارم به تو میگم تعصب نداشته باش  شما قبلا تصمیم گرفتی ازش بیزار باشی وگرنه اگه واقعا خودت اهل تحقیق بودی می‌دیدی خیلی تحلیل های دقیق و خوبی داره   هیییییچوقت از مواجه شدن با حقیقت نترس شاید چیزایی که فکر میکنی اشتباه باشن 

خدایا خودمو به تو سپردم.

ببخشید من نمیدونم چیه میشه بگید کاربردش چی هست که گفتین برای بزرگتراست؟ مگه فقط یه عروسک نیست؟

خاهش میکنم

هیچی ، چصی جدید ملته ، کاربردیم نداره

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.

من خوشم‌نمیاد از این عروسک

اما اگه بچم میخواست میخریدم فیکشو

تو دیجی کالا زیر پونصد هم زده قیمتشو‌مثل بقیه عروسکا هزینشو زده ،نمیدونم دیگه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
ن جرا بگی فقیری هبچوقت خودتو خار نکن

خودم خار نکردم عزیزم ولی قبول کنیم ۹۰ درصد مردم ایران زیر خط فقر هستن 

من خداروشکر دستم به دهنم میرسه ولی اون کاربری که میگه ۵۰۰ هزار چیزی نیست به هوای جیب خودش اینو میگه

دوتا انتخاب بذار بگو کل عروسکهاتو جمع میکنم تا لبوبو بخرم یا عروسکهای خودتو نگه دار اگرم باز گفت او ...

جنگ روانی برا بچه ۴ساله درست کنه؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁