2777
2789
عنوان

دخترم چند روزه قهره لبوبو میخاد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 63359 بازدید | 870 پست
میگن یه چندتا بازیگر خارجی ازش داشتن ترند شده

خب که چی داشته باشن، مهم اینه که واقعا شکلش برخلاف قیمت بالاش حال بهم زن و تنفرآمیزه حیف اونهمه پول که بدن پای همچین عروسک زشتی

دختر خرس گنده ۱۷۰ قدش بود از مغازه اومد بیرون لحن صداشو لوس کرد به مادرش گفت لبوبو میخوام 

واقعا حالم بهم خورد مثلا هم سن و سال من بود با این عقل کمش

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین من نمیدونم چرا پدر ومادرا دنیازو سخت میکنن من بچه بودم دلم از این سارافون شلوارها میخواست مدشد ...

استوری گذاشتی که لبوبو میخوای؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

میگن بهش عروسک جاسوسی  واسه جاسوسی ازش استفاده میشه کلیپش هست

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

آره عروسک خوبی نیس، دقیق نمیدونم ولی میگن شکل یکی از اجنه ی شرارههرچیزی که ترند میکنن پشتش ی چیز منف ...

کلیپش هست بازش کرده بودن توش دستگاه کارگذاشته بودن واسه جاسوسی

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

کلیپش هست بازش کرده بودن توش دستگاه کارگذاشته بودن واسه جاسوسی

واقعا😳😳کاش میشد کلیپ و برام بفرستی 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
واقعا😳😳کاش میشد کلیپ و برام بفرستی

اینجا نمیشه ولی ی نفر تست کرده بود خریده بود و بازش کرد و توش ی چیزی مثل فلش بود 

من الان ۲۳ سالمه و خونوادم کلی لیلی به لالام گذاشتن تا این سنم و تقریبا هرچی خواستم برام بهترینشو فراهم کردن ولی مامانم یه اخلاقی که داشت از همون بچگیم هیچ وقت صرفِ ترند شدن چیزی اونو برام نمیگرفت.

یادمه بارها چیزهای مختلف ترند شده بودن که اگه خوب بود و صلاح میدونست برام میگرفت و اگر نه، منطقی باهام صحبت میکرد و یه چیز جایگزین خیلی بهتر برام میگرفت.

این کارش باعث شده الان من خودمم چشم بسته مثل خیلیا دنبال ترند جامعه خودمو گم نکنم، خودمو غرق معیارهای زیبایی گذرای این دوران و عملهای زیبایی و … نکنم و از مثل بقیه بودن خوشم نیاد و خودم بودن و خاص بودن رو دوس داشته باشم.

بنظرم تو این شرایط شما هم به جای اون عروسک ببرید براش یه عروسک جایگزین دیگه بگیرید. 

اینجا نمیشه ولی ی نفر تست کرده بود خریده بود و بازش کرد و توش ی چیزی مثل فلش بود

ایتا داری؟

این عروسک بجه ها نیست آویز کیفه اونم برا بزرگسالان و کیف های برند چون توسط سلبریتی های معروف ترند شده اسباب بازی ک نیست😐

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

چرنده 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

میگن عروسک شیطانیه

اینمم چرنده 

ن شیطانی ن توش ردیاب و فلش این ی آویز کیفه ک مخصوص کیف های برنده کیفایی ک شاید هم قیمت کل خونه و رندگی ما باشه اسباب بازی بچه نیست

چرنده

میتونی خودت چندتا ازش بخری پاره کنی ببینی چیزی توش هست یا ن بعدش میتونی بگی چرنده یا ن