2777
2789
عنوان

دخترم چند روزه قهره لبوبو میخاد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 63359 بازدید | 870 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقان تو این وضعیتم

چندسالشه؟ توروخدا تسلیم بچهات نشید محل نده  اینو منی میگم که هرچی دخترم خاست خریدم والان دختری پرتوقع بار آمده وبه کم قانع نیس و واقعا سخته وبه شدت پشیمونمممممم ازکارم

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️

به نظرم به یکی از بچه ها فامیل بگو بهش بگه عروکسه خیلی زشته و بده مطمئن باش از یه بچه بشنوه بیخیالش میشه 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
بذار بگیره بابا مگه چند بار بچگی رو طی میکنه بذار بچگی کنه

همین من نمیدونم چرا پدر ومادرا دنیازو سخت میکنن 

من بچه بودم دلم از این  سارافون شلوارها میخواست مدشد مامانم نخرید برام تاابد داعش رو دلمه یه حس بد دارم

تازه من عاشق عروسکم ومنم دلم لبوبوبو میخواد هم بیکارم هم مجرد استوزیم کزدم خاهری دوستی یه پسری ببین پیدابشه برام بخره کسی نخرید واهمیت نداد😔

تازه الان میگم بااین سن که دیگه تربیت من خراب نمیشه چی میشد حاالا ماما یا بابام الان یه جاکلیدیشو برام میخریدن؟

واقعا پدر ومادر  نقش،مهمی تو تربیت روان بچه دارن سهم من از،سختگیری مامانم شد یه دختر ۲۷ساله مجرد بدبخت بامدرک دکترا

چرا وقتی بچه یه چیز میخواد اینقدر مقاومت نشون میدین، یه عروسک خواسته، حالا اگر گرونه میتونی از چیزای دیگه ش بزنی و اینو بخری، حتما دست دوستاش دیده و میخواد، هیچ چیز بدی هم نداره که عروسک بدی باشه، هر چیز کوچکی رو برای بچه عقده نکن، متاسفانه اکثریت گفتن نخر تا یاد بگیره ، ولی من میگم بخر تا یاد بگیره احساس ش برای مادرش مهمه، وقتی میگن می‌خوام و گریه می‌کنه یعنی خیلی دوست داره، پس بخر ولی نه بخاطر گریه هاش، بگو چون خیلی دلت میخواد خریدم.

خب عزیزم اگه بودجشو داری براش بگیر نزار رو دلش بمونه شاید از نظر بعضیا زشت باشه اما اون بچس وقتی میبینه همه دارن دلش میخواد 

اگه هم بودجه نداری یه جا کلیدی طرح لبوبو براش بگیر من دیدم 40.50 تومن بود 

نه بابا چرا بد باشه این مردم رو که میشناسی از بهترین چیزها هم برای ویو گرفتن استفاده میکنن و بد جلوه اشون میدن 

به هرحال همچیزم گرون شده دیگه ، دختر شما هم دیده این چیزا خیلی ترند شده دلش خواسته بگیر گناه داره 

چشم ها دریچه ی روحن!...

وای دقیقا نمیدونم چرا ترند شده

یه خواننده ی کره ای اسمش لیسا هست ، لبوبو عروسک مورد علاقشه برای همین هم ترند شده جدیدا چون ادم معروفیه عروسکاش همه جا پخش شده و معروفه

چشم ها دریچه ی روحن!...

چرا وقتی بچه یه چیز میخواد اینقدر مقاومت نشون میدین، یه عروسک خواسته، حالا اگر گرونه میتونی از چیزای ...

دقیقا این چیزای مهم از ذهن بچه ها ببرون نمیره و یادشون میمونه حتی اگه بعد ها دیگه علاقشون کم شده باشه و بی اهمیت باشه 

چشم ها دریچه ی روحن!...

آره عروسک خوبی نیس، دقیق نمیدونم ولی میگن شکل یکی از اجنه ی شراره

هرچیزی که ترند میکنن پشتش ی چیز منفی هست 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
چندسالشه؟ توروخدا تسلیم بچهات نشید محل نده اینو منی میگم که هرچی دخترم خاست خریدم والان دختری پرتوق ...

دقیقا، وقتی بزرگ بشن خیلی ضربه میخورن چون از بچگی یاد میگیرن هرچی میخوان براشون فراهم باشه فک میکنن دنیا همینه بعد وقتی بزرگ شدن با کوچیکترین شکست و سختی از درون متلاشی میشن، اینو منی میگم که از بچگی هرچی خواستم برام فراهم کردن که الان میگم کاش نمیکردن 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم