بچه ها من 88 کیلو هستم و قدم 158 هرروز که از خواب بیدار میشم به امید رژیم ولی موقعی که چشمم به غذا میفته واقعا ببخشید ولی مثل آدمای قحطی زده وحشی میشم انگار هیچی نمیفهمم انقد میخورم که حالم بده بشه البته ناگفته نمونه قرص اعصاب میخورم روزی 100میلی و بخاطر اون هم هست
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بعد وعده های غذایی رو تقسیم کن در طول روز که گرسنه نمونی
بعدش هر چیزی رو با نمونه سالمش جایگزین کن روغن معمولی رو با کنجد و زیتون نان و برنج سفید رو با رژیمی شکر سفید با قهوه ای نوشابه با رژیمی بستنی اینا همه چی کلا استفاده کن ولی رژیمی یه وقتی مثلاً طرف میگه من که چیزی نخوردم نصف بشقاب برنج و خورشت در صورتی که کالری مضر یه نصف بشقاب برنج و خورشت ایرانی بخاطر نوع درست کردنش از یک روز فست فود هم بیشتره
یه بنده خدایی که یه سال رژیم گرفته بود ، میگفت هر وقت وسوسه میشدم سریع میرفتم جلوی آیینه ، لباسم رو درمی آوردم و خوب هیکلم رو نگاه میکردم ، میگفت انقدر ناراحت میشدم از دیدن چاقی و بد شکل بودن بدنم که کلا اشتهام کور میشد
البته یه نکته مهم هم اینه که رژیم آدم باید اصولی باشه و با شیب کم و همراه ورزش . خیلی از دکترای تغذیه اگه بگی بهشون که سخته رژیم براتون ، برنامه ملایم تری میدن بهت ، اینجوری خیلی اذیت نمیشی تا وقتی که عادت کنی به کم خوری
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم