2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت کجا؟انتی بیوتیک رو فقط پزشک باید تجویز کنهمن خودم به همه فامیل نسخه میدم ولی تو انتی بیوتیک ان ...

عفونت واژن

یه هفته پیش برام نوشت نخوردمشون

دوبسته نوشت 

همونارو بخورم؟

ولی نگفت چند ساعت یبار

عفونت واژنیه هفته پیش برام نوشت نخوردمشوندوبسته نوشت همونارو بخورم؟ولی نگفت چند ساعت یبار

اگه دکتر داره

روزی یدونه 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

سر سری نیس عزیزم دکتر نوشت ولی فراموش کردم بپرسم ساعتشو

استارتر زنگ بزن بپرس، اگه  درست نخوری خوب نمیشی، چند وقت پیش من به خاطر یه انتی بیوتیک که باید روزی دو تا مبخوردم و یکی خورده بودم دوباره درمانم از اول شروع شد

توروخدا خودتو بدبخت نکن مثل من از سرخود خوردن آنتی بیوتیک الان بدنم جواب نمیده بهش و همش خارش و سوزش دارم

اگر دکتر نوشته بخور آزی روزی ۱دونه س معمولا

ولی مترونیدازول بهتره بازم برو دکتر یه وقت میبینی داروی ترکیبی نیاز داری

توروخدا خودتو بدبخت نکن مثل من از سرخود خوردن آنتی بیوتیک الان بدنم جواب نمیده بهش و همش خارش و سوزش ...

یعنی شما از مصرف زیاد دیگ جواب نمیده؟

پس چکار کنم؟

خودمم اذیتم همش ترشح دارم

یعنی شما از مصرف زیاد دیگ جواب نمیده؟پس چکار کنم؟خودمم اذیتم همش ترشح دارم

اره دیگه اینقدر خوردم که الان عفونت ادرارم بهش اضافه شده 

چون دوهفته گذشته شاید قارچم گرفتی برو مجدد معاینت کنه معمولا آزیترو نمیدن واسه واژن